menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

2ms vs 5ms

Reply

Thread Tools
Old 16. júl 2008, 11:09
Člen Skupina

Default 2ms vs 5ms

Ako velkej rozdiel, ak nejaký vôbec môžeš povedať, medzi týmito dvoma? Já jsem sa pozrieme na získanie nového monitora pre hranie.
Old 16. júl 2008, 13:27
Darcu Skupina

Default 2ms vs 5ms

Ako rýchle sú vaše reakcie? 5ms = 1 / 200 sec, lepšia ako 200fps. Chystáte sa na tomto druhu ráme kurz?

Old 16. júl 2008, 16:01
Darcu Skupina

Default 2ms vs 5ms

2ms = 500Hz obnovovacia frekvencia
5ms = 200Hz obnovovacia frekvencia

Ale uvedomte si, že nie všetky spoločnosti merať čas rovnako, niektoré merať čas medzi čiernou a bielou a ďalšie opatrenia na obdobie medzi šedá - šedá alebo opatrenia šedej farby a ďalšie. 2ms je často o trochu viac peňazí, pretože je rýchlejší obnovovaciu frekvenciu, ale ak vaša do vysokej def DVD hry a potom si všimnete akýchkoľvek should'nt rozdiel medzi 5 ms 2 ms a poskytujú si vyberiete slušnú značku, môj osobný fav je samsung, sa mi tento monitor http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA aj keď niekedy sa môže dostať neurobiť známému s kreditnou kartou: P čo váš rozpočet?
Old 16. júl 2008, 21:47
Člen Skupina

Default 2ms vs 5ms

Jo Kano sledovať som si všimol, že zatiaľ čo hľadá .... im väčšinou do fps hier ako Medal of Honor, Call of Duty a bojisko .... Chtěl bych, aby ju udržali pod 200 dolárov, ale som trochu pružná s tým.
Old 16. júl 2008, 22:52
Darcu Skupina

Default 2ms vs 5ms

Najlepšie stávky by mal ísť do najbližšej počítači ukladanie a požiadala ich, aj tak si môžete prezrieť na mŕtve pixles a tak, a potom.
Old 17. júla 2008, 23:46
Člen Skupina

Default 2ms vs 5ms

500Hz obnovovacia frekvencia!
naše Moniter má obnovovaciu frekvenciu 60Hz
Old 18. júl 2008, 16:03
Moderátor skupiny

Default 2ms vs 5ms

Moje oči nemôže povedať žiadny rozdiel

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.