![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako velkej rozdiel, ak nejaký vôbec môžeš povedať, medzi týmito dvoma? Já jsem sa pozrieme na získanie nového monitora pre hranie. |
|
| |||
| |||
| Ako rýchle sú vaše reakcie? 5ms = 1 / 200 sec, lepšia ako 200fps. Chystáte sa na tomto druhu ráme kurz?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500Hz obnovovacia frekvencia 5ms = 200Hz obnovovacia frekvencia Ale uvedomte si, že nie všetky spoločnosti merať čas rovnako, niektoré merať čas medzi čiernou a bielou a ďalšie opatrenia na obdobie medzi šedá - šedá alebo opatrenia šedej farby a ďalšie. 2ms je často o trochu viac peňazí, pretože je rýchlejší obnovovaciu frekvenciu, ale ak vaša do vysokej def DVD hry a potom si všimnete akýchkoľvek should'nt rozdiel medzi 5 ms 2 ms a poskytujú si vyberiete slušnú značku, môj osobný fav je samsung, sa mi tento monitor http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA aj keď niekedy sa môže dostať neurobiť známému s kreditnou kartou: P čo váš rozpočet? |
|
| |||
| |||
| Jo Kano sledovať som si všimol, že zatiaľ čo hľadá .... im väčšinou do fps hier ako Medal of Honor, Call of Duty a bojisko .... Chtěl bych, aby ju udržali pod 200 dolárov, ale som trochu pružná s tým. |
|
| |||
| |||
| Najlepšie stávky by mal ísť do najbližšej počítači ukladanie a požiadala ich, aj tak si môžete prezrieť na mŕtve pixles a tak, a potom. |
|
| |||
| |||
| 500Hz obnovovacia frekvencia! naše Moniter má obnovovaciu frekvenciu 60Hz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje oči nemôže povedať žiadny rozdiel