мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

2мс вс 5мс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. Јун 2008, 11:09
Мембер Гроуп

Default 2мс вс 5мс

Колико велика разлика, ако на било који на све могу да вам кажем између ова два? Гледам на добијање новог монитора за играње.
Old 16. Јун 2008, 13:27
Донаторска Група

Default 2мс вс 5мс

Колико брзо се ваш одговор? 5мс = 1 / 200 сек, боље од 200фпс. Да ли сте за планирање на такве фрејмова?

Old 16. Јун 2008, 16:01
Донаторска Група

Default 2мс вс 5мс

2мс = 500Хз учесталошћу освежавања
5мс = 200Хз учесталошћу освежавања

Али имајте на уму да нису све компаније мерење времена једнако, Неки мера времена између црне и беле и других мера времена између сиве - сиво или мера сива и други боја. 2мс је често мало више новца, јер је учесталост освежавања бржи, али ако твој у високе подр игара и ДВД-а онда схоулд'нт приметити било какву разлику измедју 2 мс и 5 мс пружа бирате пристојан бренд, мог личног фаворита је Самсунг, И'м геттинг овај монитор хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...одид=МО-062-СА ако икад могу добити одлагати пријатеља са кредитном картицом: П шта је ваш буџет?
Old 16. Јун 2008, 21:47
Мембер Гроуп

Default 2мс вс 5мс

Да Кано Приметио сам да надгледају док гледају .... ИМ углавном у ФПС играма као што су Медал оф Хонор, Цалл оф Дуты и бојно поље .... ја бих да га задржи испод $ 200, али сам мало флексибилан са тим.
Old 16. Јун 2008, 22:52
Донаторска Група

Default 2мс вс 5мс

Најбоље би се дешава у најближу продавницу компјутера и тражећи од њих, и на овај начин можете да проверите за мртве пикслес и остало тамо и тада.
Old 17. Јун 2008, 23:46
Мембер Гроуп

Default 2мс вс 5мс

500Хз учесталошћу освежавања!
наш монитер је учесталост освежавања 60Хз
Old 18. Јун 2008, 16:03
Модератор / ица групе

Default 2мс вс 5мс

Моје очи не могу рећи никакве разлике

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц