![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Колико велика разлика, ако на било који на све могу да вам кажем између ова два? Гледам на добијање новог монитора за играње. |
|
| |||
| |||
| Колико брзо се ваш одговор? 5мс = 1 / 200 сек, боље од 200фпс. Да ли сте за планирање на такве фрејмова?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| 2мс = 500Хз учесталошћу освежавања 5мс = 200Хз учесталошћу освежавања Али имајте на уму да нису све компаније мерење времена једнако, Неки мера времена између црне и беле и других мера времена између сиве - сиво или мера сива и други боја. 2мс је често мало више новца, јер је учесталост освежавања бржи, али ако твој у високе подр игара и ДВД-а онда схоулд'нт приметити било какву разлику измедју 2 мс и 5 мс пружа бирате пристојан бренд, мог личног фаворита је Самсунг, И'м геттинг овај монитор хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...одид=МО-062-СА ако икад могу добити одлагати пријатеља са кредитном картицом: П шта је ваш буџет? |
|
| |||
| |||
| Да Кано Приметио сам да надгледају док гледају .... ИМ углавном у ФПС играма као што су Медал оф Хонор, Цалл оф Дуты и бојно поље .... ја бих да га задржи испод $ 200, али сам мало флексибилан са тим. |
|
| |||
| |||
| Најбоље би се дешава у најближу продавницу компјутера и тражећи од њих, и на овај начин можете да проверите за мртве пикслес и остало тамо и тада. |
|
| |||
| |||
| 500Хз учесталошћу освежавања! наш монитер је учесталост освежавања 60Хз |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моје очи не могу рећи никакве разлике