![]() |
|
| |||
| |||
| Nasıl bir fark büyük varsa tüm bu ikisi arasında anlarım mı? Ben oyun için yeni bir monitör almak bakarak duyuyorum. |
|
| |||
| |||
| Nasıl hızlı tepkiler nelerdir? 200fps daha 5ms = 1 / 200 sn. Üzerinde planlama mı o kare tür?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500hz yenileme hızı 5ms = 200hz yenileme hızı Ama bu tüm şirketler tedbir zaman eşit, bazı tedbir arasında siyah beyaz ve diğer iş, saat arasındaki zaman unutmayın gri - gri veya ölçmek ve başka bir rengi gri. Bu 2ms genellikle biraz fazla para çünkü yenileme hızı daha hızlı, ama eğer yüksek def yazmaktır oyunları ve DVD'ler sonra 5 MS ve MS 2 size, benim kişisel favori olduğunu bir marka seçin sağlayan arasında herhangi bir fark should'nt içine Samsung, bu monitör alıyorum http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA zaman hiç bir kredi kartı ile bir arkadaş kapalı tutun alabilirsiniz: P bütçeniz nedir? |
|
| |||
| |||
| Ise kare / sn oyunlar çoğunlukla bir şeref madalyası, görev ve i $ 200 altında tutmak için .... istiyorum savaş arama gibi .... Sohbet arıyor Evet Kano i, ancak monitör fark biraz ile esnek duyuyorum. |
|
| |||
| |||
| en iyi şey en yakın bilgisayar mağazasına ve talep halinde, size ölü pixles falan var ve daha sonra onay için de bu şekilde devam edilir. |
|
| |||
| |||
| 500hz yenileme oranı! bizim moniter bir 60Hz yenileme hızı vardır |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gözlerim farklılık can't tell