![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Наскільки великої різниці в кращому випадку можна сказати між цими двома? Я дивлюся на отримання нового монітора для ігор. |
|
| |||
| |||
| Як швидко ваші відповіді? 5ms = 1 / 200 сек, краще, ніж 200fps. Чи плануєте ви такого роду частота кадрів?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| 2ms = 500 Гц частота оновлення 5ms = 200Hz частоту оновлення Але врахуйте, що не всі компанії виміряти час однаково, деякі вимірювання часу між чорним і білим і інші виміри часу між сірий - сірий або захід, сірий і іншого кольору. 2ms часто трохи більше грошей, тому що частота оновлення швидше, але якщо у Вашій грі Def високих і DVDs should'nt тоді ви помітили будь-яку різницю між 5 мс і 2 мс надати Вам вибрати гідного бренду, моя особиста обране Samsung, я отримую цей монітор http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-062-SA якщо я коли-небудь зможуть отримати від одного за допомогою кредитної картки: P Whats ваш бюджет? |
|
| |||
| |||
| Так Кано Я зауважив, що контроль при пошуку .... їм кадрів в основному в таких іграх, як медаллю честі, почуття обов'язку і бою .... я б хотів, щоб тримати його під $ 200, але я трохи гнучкої з цим. |
|
| |||
| |||
| Краще б вдаючись у ваш найближчий комп'ютерний магазин і просив їх, а також таким чином можна перевірити наявність мертвих пікселів і інше там і тоді. |
|
| |||
| |||
| 500Hz частоту оновлення! наші MONITER має частоту оновлення 60Hz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мої очі не можуть сказати немає різниці