![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така аз съм само за да си взема втори монитор текущата ми основните монитора е Dell 24 "1920x1200 и моите вторият ще е 22" 1680x1050 и аз се чудех дали да получа друг монитор (22 "1680x1050) Как ще го свържете нагоре Имам compatibly SLI дънни платки 8800GTS (2 DVI портове) Ще съм баща друга графична карта? Или има друг начин (аз скоро ще има 3 в синхронизация и купи друга GC после един на синхронизация и няма втори GC) и за какво ми е варианти за тях знам, че може да има простра DONT екран, но аз мисля, че ще изглежда по добре да се 22 --- 24 --- 24 Благодаря за помощ в аванс |
|
| |||
| |||
| Ами може да получите друга 8800gts в SLI или Matrox dualhead2go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво OS си вървят?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 64 късче изглед ulitmate |
|
| |||
| |||
| Ако имате друг PCI-E слота можете да хвърлят 8300GS или нещо там и тичам още два монитори. Ако не, ще трябва да се върна към XP или напред до 7, защото Vista не поддържа хетерогенна шофьори.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Три Монитори | bdadavies | Графика на карти & Монитори | 5 | 17-ти ноември 2009 година 17:03 |
| Използване на двойно монитори | chefjimmy | Графика на карти & Монитори | 8 | 12 Jan 2009 16:33 |
| Какви са най-добрите монитори | buchanan | Графика на карти & Монитори | 22 | 20 април 2008 20:13 |
| Две следи от помощ? | KanoakaVirus | Графика на карти & Монитори | 7 | 29 Март 2008 16:58 |
| Две следи на един компютър. Възможно ли е? | marcusallon | Графика на карти & Монитори | 1 | 23rd Mar 2007 04:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |