![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tako sam samo da biste dobili moj drugi monitor trenutni moj glavni monitor je Dell 24 "1920x1200 i moja druga će biti 22" 1680x1050 i bio sam zadivljen ako ja dobiti još jedan monitor (22 "1680x1050) Kako ću se priključiti do ja je dobio podudarnost SLI matične ploče 8800GTS (2 DVI priključaka) Hoću li rođena drugom grafičkom karticom? ili postoji neki drugi način (ja bi radije imati 3 u sinkro i kupiti drugu GC tada jedna od sync i nijedan drugi GC) i što je moje opcije za njih znam da mogu imati Protežu ekranu ali ja dont misliti da će izgledati dobro na 22 --- 24 --- 24 Hvala na pomoći unaprijed |
|
| |||
| |||
| Pa možete dobiti drugu 8800gts u sli ili matrox dualhead2go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što si ti OS koristite?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 64 zalogaj vidik ulitmate |
|
| |||
| |||
| Ako imate drugi PCI-E utor možete baciti 8300GS ili nešto tamo i pokrenuti još dva monitora. Ako ne, morat ćete se vratiti na XP ili proslijediti do 7 jer Vista ne podržava heterogeno vozača.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tri Monitori | bdadavies | Graphics Cards & Monitors | 5 | 17 studeni 2009 17:03 |
| Korištenje dvostrukog monitori | chefjimmy | Graphics Cards & Monitors | 8 | 12 siječanj 2009 16:33 |
| Koji su najbolji monitori | Buchanan | Graphics Cards & Monitors | 22 | 20. travanj 2008 20:13 |
| Dva monitora pomoći? | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitors | 7 | 29. ožujak 2008 16:58 |
| Dva monitora na jednom računalu. Je li moguće? | marcusallon | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. ožujak 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |