![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš tik apie, kad mano antroji stebi mano dabartinis pagrindinis monitorius Dell 24 "1920x1200 ir mano antrasis bus 22" 1680x1050, ir man įdomu, jei gausiu kitą monitorius (22 "1680x1050) tai, kaip aš jį prijungti jo aukštyn Gavau SLI compatibly plokštės 8800GTS (2 DVI ports) Aš nee kitos grafikos plokštę? ar yra kitas būdas (aš norėčiau, o jau 3 sinchronizuoti ir nusipirkti kitą GC tai viena out of sync ir ne antra GC) ir kas yra mano galimybės jiems Žinau, kad galiu turėti ruožas ekrane, bet i dont think jis atrodys gera 22 --- 24 --- 24 Ačiū už pagalbą iš anksto |
|
| |||
| |||
| Pat galite gauti SLI 8800GTS kitą arba Matrox dualhead2go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia OS jums veikia?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 64 bitų Vista ulitmate |
|
| |||
| |||
| Jei turite kitą PCI-E lizdą, galite mesti 8300GS ar kažkas ten ir paleisti dar du monitoriai. Jei ne, turėsite grįžti prie XP ar perduoti iki 7, nes Vista nepalaiko skirtingos tvarkyklės.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Trys monitoriai | bdadavies | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Lapkritis 17, 2009 17:03 |
| Naudojant dviejų monitorių | chefjimmy | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 12 sausis 2009 16:33 |
| Koks yra geriausias monitoriai | Buchanan | Graphics Cards & Monitoriai | 22 | Balandis 20, 2008 20:13 |
| Du monitoriai padėti? | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 29, 2008 16:58 |
| Du monitoriai viename PC. Ar tai įmanoma? | marcusallon | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Kovas 23, 2007 04:06 |
| Temos įrankiai | |
| |