![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, tāpēc es esmu tikai par to, lai saņemtu manu otro monitoru manu pašreizējo galveno monitors dell 24 "1920x1200 un mana otrā būs 22", 1680x1050, un man bija jautājums, vai es varu saņemt citu monitoru (22 "1680x1050) Kā es varu pieslēgt to augšup Man SLI savietojama motherboard 8800GTS (2 DVI ports) Es nee citu grafikas karti? vai ir vēl kāda veidā (es drīzāk būtu 3 sinhronizācijā un pirkt citas GC tad viens no sinhronizācija un nav otra GC) un kāds ir manas iespējas, kā tos es zinu, ka varu būt stiept ekrāna, bet i dont domāju, ka tas izskatās uz pozitīvu 22 --- 24 --- 24 Paldies par palīdzību jau iepriekš |
|
| |||
| |||
| Nu jūs varat saņemt otru 8800gts ir VDI vai Matrox dualhead2go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāda OS are you running?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 64-bit vista ulitmate |
|
| |||
| |||
| Ja Jums ir cita PCI-E slot varat mest 8300GS vai kaut ko tur un palaist vēl divus monitorus. Ja nē, jums būs jādodas atpakaļ uz XP vai nosūtīt līdz 7, jo Vista neatbalsta neviendabīga vadītājiem.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |