![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, tak ja jestem tylko do mojego drugiego monitora mojego obecnego głównego monitora DELL 24 "1920x1200 i moja druga będzie 22" 1680x1050 i ja zastanawiałem się, jeśli ja dostać inny monitor (22 "1680x1050) Jak podłączyć w górę Mam jeden compatibly SLI płyta główna 8800GTS (2 porty DVI) Czy z domu innej karty graficznej? czy istnieje inny sposób (wolałbym mieć 3 w synchronizacji i kupić innego GC następnie jeden z synchronizacją i sekundy GC) i jakie jest moje opcje dla nich Wiem, że może rozciągnąć ekran ale i dont think it będzie wyglądała na dobre 22 --- 24 --- 24 dzięki za pomoc z góry |
|
| |||
| |||
| Cóż można uzyskać w innym 8800gts SLI lub Matrox dualhead2go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co OS są Państwo używają?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 64-bitowa Vista ulitmate |
|
| |||
| |||
| Jeśli masz inny slot PCI-E można rzucisz 8300GS czy coś tam i uruchomić kolejne dwa monitory. Jeśli nie, będziesz musiał wrócić do XP lub przekazania do 7, ponieważ Vista nie obsługuje niejednorodnymi kierowców.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |