![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine, deci sunt doar pe cale de a ajunge cea de-a doua mea monitoriza curent principal este un monitor dell 24 "1920x1200 meu şi cel de-al doilea va fi un 22" 1680x1050 şi mă întrebam dacă I a lua un alt monitor (22 "1680x1050) cum i se va conecta sus Am o placa de baza SLI compatibly 8800GTS (2 porturi DVI) Voi Nee o altă placă grafică? sau acolo este un alt mod (i-ar prefera mai degrabă să 3 in sync şi cumpăra un alt GC apoi unul de sincronizare şi nu două GC) şi ceea ce este opţiunile mele pentru ei ştiu că pot avea stretch i dont ecran, dar cred că se va uita la bun pe o 22 --- 24 --- 24 multumesc pentru ajutor în avans |
|
| |||
| |||
| Ei bine, puteţi obţine un alt 8800gts in SLI sau Matrox dualhead2go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce sistem de operare sunt fugi?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 64 bit vista ulitmate |
|
| |||
| |||
| Dacă aveţi un alt slot PCI-E, puteţi arunca o 8300GS sau ceva acolo si rula un alt două monitoare. Dacă nu, va trebui să mă întorc la XP sau transmite, până la 7 pentru ca Vista nu suport eterogene drivere.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |