![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tak som len o to dostať môjho druhého monitora môjho súčasného hlavného monitora je dell 24 "1920x1200 a moje druhá bude 22" 1680x1050 a já věděl, jestli jsem si iný monitor (22 "1680x1050) Ako sa pripojiť hore Mám SLI kompatibilný doske 8800GTS (2 DVI porty) Nee budú aj iné grafické karty? alebo je tam iný spôsob (já bych radšej 3 synchronizované a kúpiť inú GC potom jeden z synch a žiadny druhý GC) a aké sú moje možnosti nich viem, že môže mať úsek obrazovke, ale i dont myslím, že to bude vyzerať na dobrý na 22 --- 24 --- 24 vďaka za pomoc vopred |
|
| |||
| |||
| Tak môžete získať ďalšie 8800gts v SLI alebo Matrox dualhead2go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo je OS používate?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 64 bit vista ulitmate |
|
| |||
| |||
| Ak máte ďalšie PCI-E slotu môžete hádzať 8300GS alebo niečo tam a spustiť ďalšie dva monitory. Ak nie, budete musieť ísť späť na XP, alebo zašle na 7, pretože Vista nepodporuje heterogénne vodičov.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Tri monitory | bdadavies | Graphics Cards & Monitory | 5 | 17.listopadu 2009 17:03 |
| Použitie dvoch monitorov | chefjimmy | Graphics Cards & Monitory | 8 | 12. januára 2009 16:33 |
| Aké sú najlepšie monitory | Buchanan | Graphics Cards & Monitory | 22 | 20 apríla 2008 20:13 |
| Dva monitory pomôcť? | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. marca 2008 16:58 |
| Dva monitory na jednom PC. Je to možné? | marcusallon | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. marca 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |