![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок тако сам само да бисте добили мој други монитор тренутни мој главни монитор је Делл 24 "1920кс1200 и моја друга ће бити 22" 1680кс1050 и био сам задивљен ако ја добити још један монитор (22 "1680кс1050) Како ћу се прикључити до ја је добио подударност сли матичне плоче 8800ГТС (2 ДВИ прикључака) Хоћу ли рођена другом графичком картицом? или постоји неки други начин (ја би радије да има 3 у синкро и купити другу ГЦ тада једна од Сынц и ниједан други ГЦ) и што је моје опције за њих знам да могу да имају протежу екрану али ја донт мислити да ће изгледати добро на 22 --- 24 --- 24 Хвала на помоћи унапред |
|
| |||
| |||
| Па можете добити другу 8800гтс у сли или матрокс дуалхеад2го. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта си ти ОС користите?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 64 залогај видик улитмате |
|
| |||
| |||
| Ако имате други ПЦИ-Е слот можете роад 8300ГС или нешто тамо и покренути још два монитора. Ако не, мораћете да се вратите на КСП или прослиједити до 7 јер Виста не подржава хетерогено возача.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |