![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, я просто хотів отримати моє друге відстеження поточної основної монітор Dell 24 "1920x1200 і моя друга буде 22" 1680x1050 і мені цікаво, якщо я отримую інший монітор (22 "1680x1050) Як я можу підключити його вгору Я дістав SLI сумісні плати 8800GTS (2 порту DVI) Чи зможу я неї інша відеокарта? або є інший спосіб (я вважав за краще б 3 синхронізувати й купити іншу GC Тоді один із синхронізації і немає другого GC) і який мій посилань для них я знаю, що може мати екран стрейч Dont але я думаю, він буде дивитися на хороший 22 --- 24 --- 24 Дякуємо за допомогу заздалегідь |
|
| |||
| |||
| Ну ви можете отримати в іншому 8800GTS SLI або Matrox dualhead2go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якою ОС ви використовуєте?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 64-розрядна Vista Ulitmate |
|
| |||
| |||
| Якщо у вас є інший PCI-E слот ви можете викинути 8300GS або щось там і запустити ще два монітори. Якщо ні, вам доведеться повернутися до XP або вперед до 7 тому що Vista не підтримує гетерогенні водіїв.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Три монітора | bdadavies | Графічні карти & Монітори | 5 | 17 листопада 2009 17:03 |
| Використання двох моніторів | chefjimmy | Графічні карти & Монітори | 8 | 12 січня 2009 16:33 |
| Які найкращі монітори | Бьюкенен | Графічні карти & Монітори | 22 | 20 квітня 2008 20:13 |
| Два монітора допомогти? | KanoakaVirus | Графічні карти & Монітори | 7 | 29 березня 2008 16:58 |
| Два монітора на одному комп'ютері. Чи можливо це? | marcusallon | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 березня 2007 04:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |