![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| С последните си изгради I закупени 1 ATI 4870. Аз започнах с помощта на 20 "монитор и нещата изглеждаше страхотно, но и да запазите място на бюрото ми съм избрал да си сменя монитора с 32" HDTV, която е монтирана на моята стена. Качеството е страхотно, но и за неща, като например текст и нормално използване, че е доста трудно. Основната ми въпрос е, ще ви препоръчваме получавам nother 4870 или получаване на малки, единични монитор? И двете опции са около $ 200 - $ 250, но би друга резолюция 4870 увеличи в по-голям контрол на всички, че много? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие не можете да увеличи резолюцията на монитора извън максималната му ВЕИ.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За 4870 може да работи с две независими показва, вие едва ли нужда от втори.
В 32 "HDTV на което ви 1366x768, не е учудващо, че крив да изготви текст в него. Колко пространство прави 20 "TFT екран поеме бюро? 9" със 7 "? Можете да имате, че текат 1600x1200 текст докато HDTV се показва Скай Спорт през същата 4870. Ако някоя annoys вас, можете да мощност от този монитор . Звучи ми като имате всички кит, всичко, което е необходимо е да се решат вашия работен плот не е cluttered с отпечатък на монитора. I слепени писалка титулярите и офис tidies да мина, това е почти полезни. Ако пазите четене на текст от шест фута ви eyes'll отпадат. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Имах предвид резолюцията като хлабав план за "графики на качеството". Какво бихте направили в тази ситуация най-добре да се увеличи този системи графики продукция. Получете по-малък монитора, или да получите друга 4870? В 20 "монитор е по-стар, по-скоро голям LCD монитор, който е тъй преместени. Опитах се да наблюдава двойно Когато за първи път вградена в системата. Ако не е ATI направи актуализация, за 4870 не поддържа двойна монитори. (ITS-скоро 4870 настоящите шофьори, или че комбинира с изглед 64 късче.) |
|
| |||
| |||
| Всички карти на пазара днес подкрепа двойна монитори. Аз ще купя един от 21,5 "1920x1080 панели.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Знам, че ги поддържа. Сегашната (може да са били обновени откакто последно опитах да двойната монитор) драйвера за 4870 имаше проблеми с двойна монитори и ако някой имаше двойна монитори вървят, че ще действа, както ако графики шофьор никога не е била инсталирана. Аз ще се опитам да видя дали те са все още имат този проблем. |