![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| S mým nedávným stavět I zakoupené 1 Ati 4870. Začal jsem pomocí 20 "monitor a vypadalo to skvěle, ale ušetřit místo na mém stole jsem zvolil pro změnu mi monitor na 32" HDTV, které jsou namontované na mé zdi. Kvalita je skvělé, ale věci jako text a běžné použití je velmi obtížné. Moje hlavní otázka je, by vám doporučit získání Dalším 4870 získat menší, jednoduché sledovat? Obě možnosti jsou okolo $ 200 - $ 250, ale další zvýšení rozlišení 4870 na velkém monitoru, že všechna moc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžete zvýšení rozlišení na monitoru nad jeho maximální res.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V 4870, můžete spustit dva nezávislé displeje, budete potřebovat sotva sekundu.
O 32 "HDTV 1366x768 vám to dává, to není překvapující, že jste šilhající, aby se text na ní. Kolik prostoru dělá 20 "TFT displej mít na stole? 9" a 7 "? Můžete mít, začíná 1600x1200 text, zatímco HDTV je zobrazeno Sky Sport prostřednictvím stejných 4870. Jestliže buď nudí vás, můžete vypnutí, které monitorují . Zní mi to jako bys mít všechny kit, vše, co potřebujete, je rozhodnout ploše není zaplněný do stopy na monitoru. I slitých pera držitele a kancelářské uklízí do dolu, je to téměř užitečná. Pokud budete držet čtení textu od šesti nohou vašeho eyes'll vypadnout. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Myslel jsem usnesení jako uvolněný termín pro "grafickou kvalitu." Co byste udělal v této situaci nejlépe maximalizovat tento systémy grafické výstupy. Získejte menší monitor, nebo máte jiný 4870? Na 20 "monitoru byla starší, poměrně velký LCD monitor, který má od roku přestěhoval na. Snažil jsem se sledovat dvojí kdy jsem se poprvé postavil systému. Není-li ATI provedla aktualizaci, 4870 nepodporuje duální monitory. (Jeho spíše 4870 na současných ovladače, nebo v kombinaci s vista 64 bit.) |
|
| |||
| |||
| Všechny karty na trhu dnes podporují duální monitory. Chtěl bych koupit jeden z 21,5 "1920x1080 panelů.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Vím, že jejich podporu. Současný (možná byly aktualizovány, neboť jsem se snažil posledních dvou monitoru) ovladač pro 4870 měl problémy s dvěma monitory a pokud někdo sleduje dvojí chod by to fungovat jako v případě, že ovladač grafické nikdy nebyl nainstalován. I'll zkusit a zjistit, jestli jsou ještě s touto otázkou. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jakékoliv rady, Provádějící "transplantace" Compaq V5000 | tvdoctor | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 11. března 2009 09:01 |
| 20 "- 22" LCD HDTV, který z nich? | xactly | Graphics Cards & Monitory | 5 | 18. prosinec 2008 11:22 |
| "Žádný signál" na monitoru. Prosím pomozte | Rapolyne | Obecné Hardware Chat | 14 | 1. prosince 2008 13:08 |
| HDTV bude černá, pokud se používají jako 2. Monitor | SurferOWaves | Graphics Cards & Monitory | 2 | 9. listopadu 2008 06:25 |
| Potřebujete poradit na monitor. | banjo7 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. prosince 2007 11:28 |
| Thread Nástroje | |
| |