μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

32 "HDTV παρακολουθεί ως συμβουλή.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Δεκεμβρίου 2008, 21:04
Μέλος Ομάδα

Με τα τελευταία μου οικοδομήσουμε αγόρασα 1 Ati 4870. Ξεκίνησα με τη χρήση 20 "και να παρακολουθεί τα πράγματα φαινόταν μεγάλη, αλλά για να εξοικονομήσετε χώρο στο γραφείο μου να επιλέξει να αλλάξει μου να παρακολουθεί το 32" HDTV που είναι στερεωμένη σε τοίχο μου. Η ποιότητα είναι μεγάλη, αλλά για πράγματα όπως κείμενο και κανονική χρήση, είναι αρκετά δύσκολο. Το μεγάλο ερώτημα είναι, θα σας συστήσει να άλλος ένας 4870 ή η επίτευξη ενός μικρότερου, ενιαία παρακολούθηση; Και οι δύο επιλογές είναι περίπου $ 200 - $ 250, αλλά θα ήταν άλλο ψήφισμα 4870 αύξηση σε μεγαλύτερη παρακολούθηση και τόσο;
Old 30 Δεκεμβρίου 2008, 21:30
Ομάδα Δωρητών

Δεν μπορείτε να αυξήσετε το ψήφισμα σχετικά με την παρακολούθηση πέρα από τη μέγιστη res.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 30 Δεκεμβρίου 2008, 21:36
Ομάδα Δωρητών

Το 4870 μπορεί να τρέξει δύο ανεξάρτητες οθόνες, μόλις σας ανάγκη μιας δεύτερης.

Οι 32 "HDTV του δίνοντας σας 1366x768, δεν είναι περίεργο που είστε, να squinting κείμενο σε αυτή.

Πόσο έχει ένα χώρο 20 "TFT οθόνη ληφθεί σε ένα γραφείο; 9" από 7 "; Μπορείς να έχεις ότι τρέχει 1600x1200, ενώ το κείμενο HDTV επιδεικνύει Sky Sports, μέσω του ίδιου 4870. Αν ένα ενοχλητικό για σας, μπορείτε να δύναμη στα ανοικτά ότι παρακολουθεί . Ακούγεται σαν να μου έχετε όλα τα σετ, όλα όσα χρειάζεται για να αποφασίσει την επιφάνεια εργασίας σας, δεν είναι γεμάτα από το αποτύπωμα της οθόνης. I κολλημένα στυλό και κατόχους tidies στο δικό μου γραφείο, είναι σχεδόν χρήσιμο. Αν κρατήσει ανάγνωση κείμενο από έξι πόδια σας eyes'll εγκατάλειψης.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 30 Δεκεμβρίου 2008, 21:36
Μέλος Ομάδα

Εννοούσα ψήφισμα ως μια χαλαρή όρος για "ποιότητα γραφικών". Τι θα κάνετε σε αυτή την κατάσταση για να μεγιστοποιήσει αυτό το καλύτερο γραφικών συστημάτων παραγωγής. Αποκτήστε ένα μικρότερο παρακολουθούν, ή να πάρετε μια άλλη 4870;

Οι 20 "παρακολουθεί ήταν μεγάλα, μάλλον μεγάλη LCD οθόνη που έχει προχωρήσει. Προσπάθησα να παρακολουθεί διπλή όταν πρωτοχτίστηκε το σύστημα. Αν δεν γίνει μια ενημέρωση ATI, το 4870 δεν υποστηρίζει διπλές οθόνες. (Το 4870, παρά τις τρέχουσες μηχανοδηγών, ή που σε συνδυασμό με Vista 64 bit.)
Old 31 Δεκεμβρίου 2008, 00:49
Ομάδα Δωρητών

Όλες οι κάρτες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά υποστήριξη διπλές οθόνες.

Θα ήθελα να αγοράσω ένα από τα 21,5 "1920x1080 πάνελ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 31 Δεκεμβρίου 2008, 00:53
Μέλος Ομάδα

Ξέρω ότι τους υποστηρίζουν. Το σημερινό (θα μπορούσε να είχε ενημερωθεί από το τελευταίο μου προσπάθησε να παρακολουθεί διπλή) οδηγός για το 4870 είχε θέματα με διπλές οθόνες και αν κάποιος είχε οθόνες διπλής λειτουργίας, θα λειτουργήσει ως οδηγός, αν τα γραφικά δεν ήταν ποτέ εγκατασταθεί. Θα προσπαθήσουμε και να δούμε αν είναι ακόμα το ζήτημα αυτό.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.