![]() |
|
| |||
| |||
| Με τα τελευταία μου οικοδομήσουμε αγόρασα 1 Ati 4870. Ξεκίνησα με τη χρήση 20 "και να παρακολουθεί τα πράγματα φαινόταν μεγάλη, αλλά για να εξοικονομήσετε χώρο στο γραφείο μου να επιλέξει να αλλάξει μου να παρακολουθεί το 32" HDTV που είναι στερεωμένη σε τοίχο μου. Η ποιότητα είναι μεγάλη, αλλά για πράγματα όπως κείμενο και κανονική χρήση, είναι αρκετά δύσκολο. Το μεγάλο ερώτημα είναι, θα σας συστήσει να άλλος ένας 4870 ή η επίτευξη ενός μικρότερου, ενιαία παρακολούθηση; Και οι δύο επιλογές είναι περίπου $ 200 - $ 250, αλλά θα ήταν άλλο ψήφισμα 4870 αύξηση σε μεγαλύτερη παρακολούθηση και τόσο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορείτε να αυξήσετε το ψήφισμα σχετικά με την παρακολούθηση πέρα από τη μέγιστη res.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το 4870 μπορεί να τρέξει δύο ανεξάρτητες οθόνες, μόλις σας ανάγκη μιας δεύτερης.
Οι 32 "HDTV του δίνοντας σας 1366x768, δεν είναι περίεργο που είστε, να squinting κείμενο σε αυτή. Πόσο έχει ένα χώρο 20 "TFT οθόνη ληφθεί σε ένα γραφείο; 9" από 7 "; Μπορείς να έχεις ότι τρέχει 1600x1200, ενώ το κείμενο HDTV επιδεικνύει Sky Sports, μέσω του ίδιου 4870. Αν ένα ενοχλητικό για σας, μπορείτε να δύναμη στα ανοικτά ότι παρακολουθεί . Ακούγεται σαν να μου έχετε όλα τα σετ, όλα όσα χρειάζεται για να αποφασίσει την επιφάνεια εργασίας σας, δεν είναι γεμάτα από το αποτύπωμα της οθόνης. I κολλημένα στυλό και κατόχους tidies στο δικό μου γραφείο, είναι σχεδόν χρήσιμο. Αν κρατήσει ανάγνωση κείμενο από έξι πόδια σας eyes'll εγκατάλειψης. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Εννοούσα ψήφισμα ως μια χαλαρή όρος για "ποιότητα γραφικών". Τι θα κάνετε σε αυτή την κατάσταση για να μεγιστοποιήσει αυτό το καλύτερο γραφικών συστημάτων παραγωγής. Αποκτήστε ένα μικρότερο παρακολουθούν, ή να πάρετε μια άλλη 4870; Οι 20 "παρακολουθεί ήταν μεγάλα, μάλλον μεγάλη LCD οθόνη που έχει προχωρήσει. Προσπάθησα να παρακολουθεί διπλή όταν πρωτοχτίστηκε το σύστημα. Αν δεν γίνει μια ενημέρωση ATI, το 4870 δεν υποστηρίζει διπλές οθόνες. (Το 4870, παρά τις τρέχουσες μηχανοδηγών, ή που σε συνδυασμό με Vista 64 bit.) |
|
| |||
| |||
| Όλες οι κάρτες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά υποστήριξη διπλές οθόνες. Θα ήθελα να αγοράσω ένα από τα 21,5 "1920x1080 πάνελ.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ξέρω ότι τους υποστηρίζουν. Το σημερινό (θα μπορούσε να είχε ενημερωθεί από το τελευταίο μου προσπάθησε να παρακολουθεί διπλή) οδηγός για το 4870 είχε θέματα με διπλές οθόνες και αν κάποιος είχε οθόνες διπλής λειτουργίας, θα λειτουργήσει ως οδηγός, αν τα γραφικά δεν ήταν ποτέ εγκατασταθεί. Θα προσπαθήσουμε και να δούμε αν είναι ακόμα το ζήτημα αυτό. |