![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Su mano neseniai pastatyti I purchased 4.870 Ati 1. Aš pradėjau naudojant 20 "monitorius ir viskas atrodė daug, bet sutaupyti šiek tiek vietos ant mano stalo aš nusprendė pakeisti savo monitorių 32" HDTV, kad yra sumontuoti ant mano sienos. Kokybė yra puiki, tačiau dėl dalykų, pavyzdžiui, tekstu ir naudojant įprastiniu būdu jis yra gana sunku. Mano pagrindinis klausimas yra, patartumėte Getting Dar vienu 4.870 ar vis mažesni, vieno monitoriaus? Abu variantai yra apie $ 200 - $ 250, bet būtų dar 4.870 padidinti rezoliucija dėl didesnio monitoriaus visa tai kainuoja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Negalima didinti rezoliucija dėl nepriklausančių nuo jo maksimali skiriamoji geba stebėti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.870 galite paleisti du atskiri ekranai, jūs vargu ar reikia antros.
32 "HDTV duotu jums 1366x768, tai nenuostabu, jūs Zezujący, kad teksto, dėl jo. Kiek vietos ar 20 "TFT ekranas imtis parą? 9" 7 "? Jūs galite turėti, kad veikia 1600x1200 tekstas, o HDTV yra rodoma" Sky Sports per tą patį 4.870. Jei kuri nors erzina, galite power off, kad monitorius . Jis skamba man kaip ir jūs turite visas komplektas, viskas ko jums reikia nuspręsti, darbalaukyje nėra perkrauta iki monitoriaus pėdsaką. Aš klijuoto parkeris laikikliai ir biuro tidies į minų jis beveik naudingas. Jei Keep reading tekstas šešių pėdų jūsų eyes'll iškristų. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Aš norėjau rezoliucijos loose terminas "grafikos kokybę". Ką darytum tokioje situacijoje geriausia padidinti šios sistemos grafika produkcija. Gauti mažesnių stebėti, ar gauti kitą 4.870? 20 "monitorius buvo vyresni, o dideli LCD ekranu, kad nuo to laiko persikėlė. Bandžiau dvejopo stebėti kai pirmą kartą pastatytas sistemą. Nebent ATI padarė atnaujinimą, 4.870 nepalaiko dviejų monitorių. (Jos gana 4.870 dabartinis vairuotojų, arba kartu su Vista 64-bit.) |
|
| |||
| |||
| Visi rinkos korteles šiandien remti dviejų monitorių. Norėčiau nusipirkti vieną 21.5 "1920x1080 plokštės.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Žinau, kad jie juos paremti. Srovei (gali būti atnaujintas, nes aš paskutinį kartą bandė kontroliuoti dvejopo) vairuotojui už 4.870 turėjo problemų su dviejų monitorių ir jei kas nors turėjo dviejų monitorių veikia tai veikia taip, tarsi grafikos vairuotojas nebuvo įdiegta. I'll try ir pažiūrėkite, ar jie vis dar turite šią problemą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bet Performing "persodinimo" Compaq V5000 Patarimai | tvdoctor | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Kovas 11, 2009 09:01 |
| 20 "- 22" LCD HDTV Which one? | xactly | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 18 gruodis 2008 11:22 |
| "Nėra signalo" monitorius. Padėkite | Rapolyne | General Hardware Chat | 14 | 1 gruodis 2008 13:08 |
| HDTV vyksta juoda, kai naudojamas kaip 2. Monitor | SurferOWaves | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 9 lapkritis 2008 06:25 |
| Reikia patarimo dėl monitoriaus. | banjo7 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 30 gruodis 2007 11:28 |
| Temos įrankiai | |
| |