![]() |
|
| |||
| |||
| Ar manu neseno būvēt I nopirkto 1 Ati 4.870. Es sāku, izmantojot 20 "monitoru, un viss izskatījās lieliski, bet ietaupīt vietu uz mana galda, es izvēlējās nomainīt manu monitoru uz 32" HDTV, kas ir uzstādīta uz manas sienas. Kvalitāte ir liels, taču lietas, piemēram, tekstu un to izmantot, ir diezgan grūti. Mans galvenais jautājums ir, vai jums iesakām Cits 4.870 vai kļūst mazāks, viens kontrolēt? Abi varianti ir ap $ 200 - $ 250, bet citā 4.870 palielināt rezolūcija par lielāku uzraudzīs visu, kas daudz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nevar palielināt rezolūcija par uzraudzītu pēc tā maksimālo res.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.870 var palaist divas neatkarīgas displeji, jums nemaz nepieciešams sekundē.
32 "HDTV dodot jums 1366x768, tas nav pārsteigums, jūs squinting, sagatavot dokumentu par to. Cik daudz vietas nav 20 "TFT ekrāns uzņemt uz rakstāmgalda? 9" 7 "? Var būt, ka darbojas 1600x1200 tekstu, bet HDTV parāda Sky Sports caur pašu 4.870. Ja nu annoys Jūs varat izslēdziet, kas uzrauga . Tas izklausās, man tāpat kā jums ir visas komplektu, viss, kas Jums nepieciešams, ir izvēlēties savu darbvirsmu nav pārblīvēta ar balstvirsma monitors. es pielīmē pildspalvu turētāji un biroja tidies mīnu, tas ir gandrīz noderīga. Ja Jūs turpiniet lasīt tekstu no sešām kājām jūsu eyes'll pamet. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Es gribēju rezolūciju zaudēt termins "grafikas kvalitāti". Ko tu darītu šajā situācijā labāk palielināt šo sistēmu grafika produkciju. Saņemt mazāku monitoru, vai Jums ir cita 4.870? 20 "monitoru bija vecāka, diezgan liels LCD monitors, kas kopš tā pārcēlās uz. Es centos Dual Monitor kad es pirmo uzbūvēta sistēma. Ja ATI veikta atjaunināšana, 4.870 neatbalsta divus monitorus. (Tās diezgan 4.870 pašreizējo vadītājiem, vai arī kopā ar Vista 64 bitu). |
|
| |||
| |||
| Visi tirgus kartēm šodien atbalsta divus monitorus. Es gribu nopirkt vienu no 21.5 "1920x1080 paneļiem.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Es zinu, viņi tos atbalstīt. Pašreizējais (iespējams, tikušas atjauninātas kopš es pēdējo reizi centos divu monitoru) draiveris 4.870 bija problēmas ar divus monitorus, un, ja kāds bija divus monitorus braukšanas tas varētu darboties kā grafikas vadītājs netika uzstādīta. Es mēģināšu un redzētu, vai tie joprojām ir šo jautājumu. |