![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Z moich ostatnich budować I zakupionych 1 Ati 4870. Zacząłem za pomocą 20 "monitor i spojrzał rzeczy wielkie, ale aby zapisać trochę miejsca na moim biurku i zdecydował się na zmianę moich monitor 32" HDTV, które jest zamontowane na mojej ścianie. Jakość jest super, ale do rzeczy, takich jak tekst i normalnego użytkowania jest raczej trudne. Moje główne pytanie brzmi, czy polecić getting Innym 4870 lub uzyskanie mniejszych, pojedynczych monitora? Obie opcje są około 200 dolarów - 250 dolarów, ale kolejne zwiększenie rozdzielczości 4870 na większą monitorować wszystkie tyle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można zwiększyć rozdzielczości na monitorze poza maksymalny res.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W 4870 można uruchomić dwóch niezależnych wyświetlaczy, to trzeba dopiero drugi.
W 32 "HDTV daje ci 1366x768, to nie dziwi you're mrugający aby się na nim tekst. Ile miejsca robi 20 "ekran TFT wziąć na biurku? 9" przez 7 "? Możesz mieć że uruchomiony 1600x1200 tekst natomiast HDTV jest wyświetlana Sky Sports za pośrednictwem tego samego 4870. Annoys Jeżeli jeden, możesz wyłączyć zasilanie monitora, że . Brzmi to dla mnie jak masz wszystkie kit, wszystko co jest potrzebne do podjęcia decyzji pulpicie nie jest bałagan w ślad z monitora. I klejone długopis posiadaczy i biura tidies do kopalni, to prawie użyteczne. Jeśli trzymać czytania tekstu z sześciu stóp Twoich eyes'll rezygnują. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| I meant rezolucji jako luźne określenie "jakości grafiki". Co zrobić w tej sytuacji najlepszym maksymalizacji tej grafiki systemów produkcji. Get a mniejsze monitora lub innego dostać 4870? 20 "monitor był starszy, dość dużą LCD że od tego czasu przeszła. Próbowałem podwójnego monitora, kiedy pierwszy zbudowany system. Ile ATI dokonała aktualizacji, w 4870 nie obsługuje podwójnego monitorów. (Jej raczej 4870 obecnego kierowców, lub w połączeniu z Vista 64-bitowa). |
|
| |||
| |||
| Wszystkie karty na rynku wsparcia podwójnego monitorów. Chciałbym kupić jedną z 21,5 "1920x1080 panele.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Wiem, że ich wspieranie. Obecny (może zostały zaktualizowane, ponieważ ostatnio próbował podwójnego monitora) kierowcy do 4870 miał problemy z podwójnym monitorów i jeśli ktoś miał podwójne monitorów działa ona działać tak, jak gdyby nigdy nie był sterownik karty graficznej zainstalowanej. I'll try i czy są one nadal ma tego problemu. |