![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cu mele recente construi am cumpărat 1 Ati 4870. Am inceput prin utilizarea unui 20 "monitor şi căutat lucruri mari, dar pentru a economisi spaţiu pe biroul meu am optat să-mi schimb monitor de 32" HDTV pe care este montat pe perete. Calitatea este mare, dar pentru lucruri cum ar fi text şi utilizarea normală este destul de dificil. Meu este întrebarea principală, vă recomandăm să obţineţi un nother 4870 sau obţinerea unei mai mici, cu un singur monitor? Ambele opţiuni sunt în jur de $ 200 - $ 250, dar ar fi o altă creştere Rezoluţia 4870 pe un monitor mai mare toate că de mult? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu puteţi mări rezoluţia pe monitor dincolo său maxim res.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În 4870 se pot executa două independent afişează, cu greu ai nevoie de un al doilea.
De 32 "HDTV de 1366x768 oferindu-vă, nu este de mirare ca esti saşiu de text pentru a face pe el. Cât de mult face un spaţiu de 20 "TFT ecran ia pe un birou? 9" de 7 "? Puteţi avea 1600x1200 text care rulează în timp ce este afişat HDTV Sky Sports prin aceeaşi 4870. Dacă fie annoys dumneavoastră, puteţi putere pe care monitorizează . Suna-ma ca tu ai tot kitul, tot ce trebuie pentru a se decide pe spaţiul de lucru nu este cluttered de amprenta de la monitor. am lipit titularii stilou şi de birou tidies la a mea, este aproape de util. Dacă menţineţi lectură text de la şase metri eyes'll vă lăsa afară. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Am vrut sa spun ca o rezoluţie în vrac termen pentru "grafica de calitate". Ce aţi face în această situaţie pentru a maximiza prezenta cele mai bune sisteme de grafică de ieşire. Ia un mic monitor, sau de a lua un alt 4870? De 20 "a fost un monitor mai vechi, destul de mare monitor LCD de la care a mutat pe. Am încercat să monitorizeze cu dublă când am construit primul sistem. ATI Cu excepţia cazului în care a făcut o actualizare, în 4870 nu acceptă dubla monitoare. (Ei, mai degrabă în 4870 în prezent driver-ele, sau care, combinate cu Vista pe 64 de biţi.) |
|
| |||
| |||
| Toate cardurile de pe piaţă astăzi suport dual monitoare. Aş cumpăra una din 21.5 "1920x1080 panouri.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ştiu că le sprijine. Actuală (poate au fost actualizate ultima cand am incercat sa-dual monitor) conducător auto pentru 4870 a avut probleme cu dublă monitorizează şi dacă cineva a avut dublă monitoare rulează acesta ar putea acţiona ca în cazul în care conducătorul auto nu a fost niciodată grafică instalat. Voi încerca şi a vedea dacă acestea sunt în continuare cu această problemă. |
![]() |
|
| Marcaje |