![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
S mojím nedávnym stavať I zakoupené 1 Ati 4870. Začal som pomocou 20 "monitor a vypadalo to skvele, ale ušetriť miesto na mojom stole som zvolil pre zmenu mi monitor na 32" HDTV, ktoré sú namontované na mojej stene. Kvalita je skvelé, ale veci ako text a bežné použitie je veľmi ťažké. Moja hlavná otázka je, by vám odporučiť získanie Ďalším 4870 získať menšie, jednoduché sledovať? Obe možnosti sú okolo $ 200 - $ 250, ale ďalšie zvýšenie rozlíšenie 4870 na veľkom monitore, že všetky moc?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nemôžete zvýšenie rozlíšenia na monitore nad jeho maximálnu res.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
V 4870, môžete spustiť dva nezávislé displeja, budete potrebovať sotva sekundu.
O 32 "HDTV 1366x768 vám to dáva, to nie je prekvapujúce, že ste šilhající, aby sa text na nej. Koľko priestoru robí 20 "TFT displej mať na stole? 9" a 7 "? Môžete mať, začína 1600x1200 text, zatiaľ čo HDTV je zobrazené Sky Sport prostredníctvom rovnakých 4870. Ak buď nudí vás, môžete vypnutie, ktoré monitorujú . Znie mi to ako bys mať všetky kit, všetko, čo potrebujete, je rozhodnúť ploche nie je zaplněný do stopy na monitore. I zliatych pera držiteľa a kancelárske uklízí do bane, je to takmer užitočná. Ak budete držať čítania textu od šesť nôh vášho eyes'll vypadnúť. Môj systém: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslel som uznesenie ako uvoľnený termín pre "grafickú kvalitu." Čo by ste urobil v tejto situácii najlepšie maximalizovať tento systémy grafické výstupy. Získajte menší monitor, alebo máte iný 4870?
Na 20 "monitore bola staršie, pomerne veľký LCD monitor, ktorý má od roku presťahoval na. Snažil som sa sledovať dvojaký keď som sa prvýkrát postavil systému. Není-li ATI vykonala aktualizáciu, 4870 nepodporuje duální monitory. (Jeho skôr 4870 na súčasných ovládače, alebo v kombinácii s vista 64 bit.) |
|
|
|||
|
|||
|
Všetky karty na trhu dnes podporujú duální monitory.
Chcel by som kúpiť jeden z 21,5 "1920x1080 panelov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Viem, že ich podporu. Súčasný (možno boli aktualizované, pretože som sa snažil posledných dvoch monitora) ovládač pre 4870 mal problémy s dvomi monitory a ak niekto sleduje dvojaký chod by to fungovať ako v prípade, že ovládač grafickej nikdy nebol nainštalovaný. I'll skúsiť a zistiť, či sú ešte s touto otázkou.
|