![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| С мојим недавним граде ја купио 1 ати 4870. Сам почео користећи 20 "монитор и гледао велике ствари, него да сте неки простор на мом столу сам се одлучио за промену мој монитор на 32" ХДТВ који је монтиран на мој зид. Квалитет је супер, али за ствари као што су текст и нормалну употребу је прилично тешко. Моје главно питање је, би ли ми препоручити узимајући нотхер 4870 или добијање мањег, један монитор? Обе опције су око $ 200 - $ 250, али би још један 4870 повећати на већу резолуцију монитора све то пуно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете повећати резолуцију монитора на ону своју максималну Рес.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4870 може радити на два независна приказује, ви треба да једва секунде.
32 "ХДТВ-а дајући вам 1366кс768, није необично да сте скуинтинг дати текст на њега. Колико се простора за 20 "ТФТ екран се на столу? 9" 7 "? Можете имати 1600кс1200 текста који се изводи док је се приказује ХДТВ Скы Спорт кроз исти 4870. Ако било анноыс вас, можете поуер офф то монитор . То ми звучи као да има све комплет, све што вам је потребно је да се одлучите да ваш десктоп није затрпани до фоотпринт од монитора. Ја лијепљених оловком држача и канцеларијски тидиес у мени, то је готово корисно. Ако задржите читања текста из шест ногу ваше еыес'лл дроп оут. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Ја значила одријешен резолуције као појам за квалитет графике ". Шта би ти у овој ситуацији на најбољи максимизирај овог система грапхицс оутпут. Узмите мањи монитор или неки други добили 4870? 20 "монитор је био старији, прилично велики ЛЦД монитор који има од преселили на. Покушала сам дуал монитор кад сам први пут изграђен систем. Уколико АТИ начинила ажурирање, 4870 не подржава дуал монитора. (Његова је прилично 4870 тренутним возача, или да у комбинацији са видик 64 залогај.) |
|
| |||
| |||
| Све честитке на тржишту данас подржавају дуал монитора. Ја бих купити једну од 21,5 "1920кс1080 панела.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Знам да их подржава. Садашња (можда је обновљено од задњег сам покушао дуал монитор) дривер за 4870 је имао проблема са двојним монитора, а ако је неко имао дуал монитори приказују да ће то деловати као да графика никад није инсталиран дривер. Ја ћу пробати и видјети да су они још увек имају овај проблем. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Свеједно Савети о Извођење "пресадити" компаније Цомпак В5000 | твдоцтор | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 11 март 2009 09:01 |
| 20 "- 22" ЛЦД ХДТВ које једна? | ксацтлы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 18 децембар 2008 11:22 |
| "Без сигнала" на монитор. Плеасе хелп | Раполыне | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 1 децембар 2008 13:08 |
| ХДТВ дешава када се користи као црно 2. Монитор | СурферОУавес | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 9 новембар 2008 06:25 |
| Неед Адвице на монитор. | бањо7 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 30 децембар 2007 11:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |