![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Benim ben 1 Ati 4870 satın inşa son grubu. Ben izlemek ve bunu 20 "ile başlayan çok baktım, ama benim masama Benim duvara monte olan 32" HDTV için Monitörümü değiştirmek için tercih bazı yer kazanmak için. Kalitesi, ancak metin şeyler gibi ve kullanıma Normal oldukça zordur harika. Benim asıl soru, bir nother 4870 alma tavsiye ederim veya daha küçük, tek monitör mı? Her iki seçenek vardır yaklaşık $ 200 - $ 250, ama bir daha bu kadar monitörde başka bir 4870 artırmak çözünürlük?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sen maksimum RES ötesinde monitörde çözünürlük artış değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
The 4870 iki bağımsız görüntüler çalışabilmesi için, hemen hemen bir ikinci gerekir.
32 "HDTV, it's not surprising bu metin çıkarmak için şaşılık demektir 1366x768 vererek's. Sen nasıl bir masa almak kadar yer 20 "TFT ekran nedir? 9" 7 "? Olabilir bu ise HDTV aynı 4870 ile Sky Sports gösteriliyor 1600x1200 metin çalışıyor. Eğer ya annoys size, bu monitör kapatmak güç olabilir . Bana senin gibi sesler tüm seti var, tek ihtiyacınız Masaüstünüzde karar için monitör ve ayak izi ile darmadağın değildir. ben için kalem sahipleri ve ofis tidies yapıştırılmış, neredeyse yararlıdır. Eğer metin okumaya devam Six Feet için eyes'll bırakmak seçin. Benim Sistemi: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
I gevşek bir terim olarak çözünürlük anlamına "grafik kalitesi". Bu durumu en iyi bu sistemin grafik çıktısını maksimize etmek için ne yapardınız. Daha küçük, monitör ya da başka bir 4870 almak mı?
Bir güncelleştirme yapılan 20 "monitör bir büyük, bir bu yana üzerinde taşınmıştır oldukça büyük LCD ekranı oldu. Ben çift monitör için ilk sistem inşa çalıştı. Sürece ATI, bu 4870 çift izler. Desteklemiyor (Bunun yerine 4870 mevcut sürücüler veya Vista 64 bit ile birlikte.) |
|
|
|||
|
|||
|
Pazardaki tüm kartları bugün destek çift izler.
Ben bunu da 21,5 "1920x1080 panelleri satın almaz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben de onlara destek biliyorum. Bende son çift monitör çalıştı Geçerli () ve 4870 için sürücü güncellendi olabilir ve çift monitör ile sorunları vardı birisi çift monitör olarak eğer grafik sürücüsü yüklü hiç hareket edeceğini çalışan vardı. Denemek edeceğiz görmek eğer hala bu sorunu yaşıyoruz.
|