![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| З моєї останньої побудувати я купив 1 Ati 4870. Я почав з допомогою 20 "монітор і всі дивилися великий, але, щоб заощадити місце на моєму столі я вирішив змінити свій монітор на 32" HDTV, який монтується на стіні. Якість великий, але для таких речей, як текст і звичайному використанні досить важко. Мій основне питання, ви рекомендували б отримати Вказати 4870 або отримувати менше, одного монітора? Обидва варіанти становить близько $ 200 - $ 250, а інший буде збільшити дозвіл 4870 на великому моніторі все це багато? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете збільшити дозвіл на моніторі за її максимальна роздільна здатність.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4870 може працювати два незалежних дисплеїв, ви навряд чи потрібна друга.
32 "HDTV доставляє вам 1366x768, це не дивно, ви косив розібрати тексту на ньому. Скільки простору робить 20 "TFT екран взяти на столі? 9" 7 "? Ви можете мати, що для запуску 1600x1200 тексту, а HDTV проявляє Sky Sports через ту ж 4870. Якщо будь-яка дратує, ви можете вимкнути, що контроль . Це звучить для мене, як у вас є всі комплектом, все що вам потрібно, це вирішимо ваш робочий стіл не захаращений на слід монітора. Я клеєного ручки та офісу tidies до мого, це майже корисно. Якщо ви продовжите читання тексту із шести ніг ваших eyes'll відсіву. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Я мав на увазі резолюцію як вільний терміну "якість графіки". Що ви будете робити в цій ситуації краще максимально цей висновок графічних систем. Отримати монітори меншого розміру, або отримати іншу 4870? 20 "монітор був літній, досить великий РК-монітор, що з тих пір змінилися. Я намагався подвійний контроль, коли я вперше побудували систему. Якщо ATI зробила оновлення 4870 не підтримка двох моніторів. (Його, а нинішній 4870 Драйвери, або що в поєднанні з 64-бітної Vista.) |
|
| |||
| |||
| Усі карти на ринку сьогодні підтримкою двох моніторів. Я хотів би купити один з 21.5 "1920x1080 панелей.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що вони їх підтримують. В даний час (можливо, був оновлений, так як я останній раз намагався подвійний контроль) драйвер для 4870 були проблеми з двох моніторів, і якщо хтось двох моніторів працює воно буде діяти, як якби графічний драйвер не був встановлений. Я постараюся і подивитися, якщо вони як і раніше цього питання. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь-які консультації з Performing "трансплантації" Compaq V5000 | tvdoctor | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 11 березня 2009 09:01 |
| 20 "- 22" LCD HDTV Який? | xactly | Графічні карти & Монітори | 5 | 18 грудня 2008 11:22 |
| "Немає сигналу" на моніторі. Будь ласка, допоможіть | Rapolyne | Генеральний обладнання чат | 14 | 1 грудня 2008 13:08 |
| HDTV буде чорним, коли використовується як 2 монітора | SurferOWaves | Графічні карти & Монітори | 2 | 9 листопада 2008 06:25 |
| Потрібна консультація на моніторі. | banjo7 | Графічні карти & Монітори | 1 | 30 грудня 2007 11:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |