![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, Както всички знаете Айв купи нови графични карти, но когато се играе игра за около 10-15 мин. overheats че и аз трябва да рестартирате компютъра си Im вървят игри на 1280 ВЕИ и Айв задаване на вентилатора на автоматично и тя все още се държи на прегряване . това е нормално това, което съм аз греша?!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Задайте фен до фиксирани 50% или по-висока.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Все още прегряване, мисля, че му Айв защото имам никакъв случай фенове или exghaust фенове??? мислите му скъсам coz го пази трясък 10 мин в играта и аз се наложи да рестартирате компютъра |
|
| |||
| |||
| Вие нямате феновете на вашия компютър, каквато освен CPU и графични карти? Дали вашето дело гигантска дървена кутия или нещо такова?
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Айв пуснати в моя случай 4 случая фенове и аз имам отворени отстрани панела и на около 10 мин в играта, че дори не я рестартира самия?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е температурата се достига? Просто купува ATI HD4670 и това беше достигайки почти 100в в игрите, може да опитате купуваш PCI отработените вентилатор, който ще вземе всички вредни топъл въздух вътре вашия случай. Купих един за £ 3,99 и е удивително колко много топъл въздух беше изготвянето изложени.
Може да има само лоши карти, мини беше зле, така че го разменят за NVidia карти вместо това. Имате ли достатъчно добър PSU защото беше казал, че също може да ви карта тичам много hotter от това, което му ment към връх на. Ако вашият PSU е, или ако не е с ниско amperage това би могло да има някои afftect може би. Какъв е вашият компютър спецификационен? Освен с добрата си, ако когато се получи нов хардуер да направят пълно преинсталиране на O / S, DONT знам, ако това няма нищо помогне на всички, но ако havnt има много неща за вашия компютър, за да подкрепление и ще можете да преинсталирате everyting обратно същите начина, по който тя е била в рамките на един час, след това, че може да се струва прекалено изстрел. опитайте reseating картата, DONT направите това, ако сте DONT знае колко много, по-добре да има анти статична китката каишка, ако ви ще отидем във вашия персонален компютър във всеки случай. седне пак, ако можете, се уверете, че имате всички актуализирани драйвери и чипсет драйвери за вашата дънна платка, опитайте се да стартирате играта, докато сте на страната на вашия случай отвори. Уверете се, че процесора вентилатор работи. Ако нищо не работи и ако не му все още, то може да бъде на картата е повреден, или може би ви захранване. опитайте се да стартирате RivaTuner и настроите профил за фен на скоростта да се пуска по 100%, а може би просто намалите gpu & памет часовници по картата си на няколко%. Какво картата си, преди да са? беше същото захранване, които вървят добре? Моята система: Фред
|
|
| |||
| |||
| Айв имаш tagan 530 вата PSU ми дънната платка е гигабайт GAK8n професионалистите SLI и процеси е AMD X2 4200 + бях текат преди това 7600 и тя се завтече, че глобата ми температура е Ср 43c не под товар |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Какви игри се изпълняват, когато изключването случва? Може би, опитайте няколко dfferent игри и вижте дали картата затваря системата, определени за тях. Опитайте RivaTuner и да зададете на профил за вашия gpu фен. я да кажем 85%> 100% 100%, или ако използвате ATI OVERDRIVE контролния панел, просто Макс вентилатора, ако тя isn't към силно и след това спад на Gpu часовници предвидена кажа 50Mhz за ядрото и капка памет часовник предвидена също. Аз отпаднали мините слизаше от 750Mhz ядрото на 600Mhz и избяга фен скоростта, с 50%, аз знам това не е добро, както ние арго стигнем до използване на картата за своя цел да бъдат използвани, но той може просто да излекува проблема за високата температура четения и shutdowns за вас. и не че голяма част от изпълнението загуба наистина и от това. Има ли вашата фен въртене до охлаждане на картата много, когато в една игра, преди да закрият? Може би просто лоши карти и увеличението на мощността означава PSU doesn't знам какво да правя, не съм сигурен как това работи и ще трябва някой, който наистина знае за тези неща да се отговори, че една Ако не сте доволни, просто се върнете на картата и да получите replacment на същата карта отново. Ако след това тези проблеми все още съществуват, тогава може би трябва да започнеш да гледаш по-добро охлаждане и дори да започнете прекалено погледнете вашето PSU, дънната & RAM. GPUs може да получи до много високи време сега те могат да се справя, но наистина нещо над 80c ще бъде доста тревожен факт, и че топлината, съчетани с процесори, HDD добавя до една много горещо, че случаят с топъл въздух само окачени около компоненти |
|
| |||
| |||
| Странно ли трябва да попитам, че призива на мито и може да работи перфектно, но за необходимостта от бързо и flatout то doesn't като atall аз добивам на 5 мин. играя играта и тя се рестартира. аз употреба rivatuner и АТМ Айв настроите фен на скоростта до 75% .. Айв ebuyer изпрати съобщение обяснява мой проблем, но без значение какво мисля аз отивам да изпрати обратно, но Im не забравяйте да получите възстановяване или замяна |
|
| |||
| |||
| Ако имате приличен случай, че не трябва да се работи със страна панел Изключено. Случаите са проектирани за максимално въздушния поток в дънната платка и компонентите, както и премахването на нежеланите панел позволява топъл въздух стагнира около компоненти.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Достатъчно добър карта? - Сапфир HD 4850 | redrabbit | Графика на карти & Монитори | 4 | 15 май 2009 г. 13:56 |
| Подценява графична карта? - Гигабайт HD 4850 512MB | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 2 | 18 Март 2009 23:06 |
| Работещи ATI Radeon HD 4850 в Макс Резолюция 1920X1080 и Crysis | blckrob042000 | Графика на карти & Монитори | 7 | 10 Feb 2009 17:40 |
| HD 4850 МИГ | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 3 | 31 Jan 2009 16:04 |
| ATI 4850 | robina80 | Графика на карти & Монитори | 15 | 29 Окт 2008 11:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |