![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jak všichni víte IVE koupil novou grafickou kartu, ale když jsem hrát hru po dobu asi 10-15 minut je overheats a já musím restartovat počítač im běh hry na 1280 res IVE a nastavte ventilátor na automatické a je stále na přehřátí . je to normální, co dělám špatně?!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nastavte ventilátor na pevné 50% nebo vyšší.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| stále přehřívá, myslím, že kvůli jeho IVE dostal žádném případě ventilátorů nebo exghaust fanoušci? myslíš, že její poprsí coz ji shazovat 10 min ve hře a já musím restartovat PC |
|
| |||
| |||
| Nemáte žádné ventilátory v počítači, což kromě procesoru a grafické kartě? Je váš případ obří dřevěné krabici nebo tak něco?
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| IVE uvedena v mém případě 4 případě fanoušky a jsem otevřený boční panel a asi 10 minut ve hře, a to ani, že se restartuje sám?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaká je teplota je dosáhnout? Právě jsem koupil ATI HD4670 a že byl dosáhl téměř 100c ve hře, můžete zkusit koupi pci odtahový ventilátor, který bude mít všechny škodlivé teplého vzduchu uvnitř vašeho případu. Koupil jsem jeden na 3,99 liber a bylo to úžasné, kolik teplý vzduch bylo vypracování ven.
Můžete mít špatnou kartu prostě dolech bylo špatné, tak jsem ji směnit za Nvidia kartu místo. Máte dost dobrý PSU způsobit i bylo řečeno, že by bylo příliš vaše karta běží mnohem žhavější než to, co jeho ment se na vrchol. pokud vaše PSU neplní nebo nízká proudová intenzita by to mohlo mít nějaký afftect možná. Jaký je váš počítač spec? Také dobré, pokud se dostanete, když nový hardware udělat úplnou přeinstalaci na o / s, dont vědět, jestli to pomůže, že něco vůbec, ale pokud havnt tu moc věcí na vašem počítači zálohovat a můžete přeinstalovat everyting zpět stejným tak jak to bylo v rámci jedné hodiny, pak by mohlo být dobré šanci taky. zkuste reseating karty, dont to udělat, pokud si dont know how i lepší mít proti statické popruh zápěstí, pokud bude vaše dovnitř vašeho počítače případě vůbec. reseat je, pokud můžete, zkontrolujte, zda máte všechny aktualizované ovladače čipsetu a ovladače pro vaše základní deska, zkuste spustit hru a zároveň máte boku váš případ otevřít. ujistěte se, že váš procesor ventilátor pracuje. pokud nic díla a jeho stále nedaří, pak by mohla být karta je vadná, nebo snad váš napájení. zkusit spustit RivaTuner a nastavit profil pro otáček běžet na 100% a třeba jen snížit vaše GPU & paměti hodinek na kartě několik%. jaké karty jste měl předtím? byl stejný napájecí zdroj, který běží v pořádku? Můj systém: Fred
|
|
| |||
| |||
| IVE dostal tagan 530w PSU, moje základní deska je gigabyte GAK8n Pros SLI a proc je AMD X2 4200 + i běžel před to 7600 a běželi, že pokuta je moje průměrná teplota 43c nejsou pod zatížením |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jaké hry jsou spuštěny při vypínání se děje? možná zkusit pár dfferent hry a zjistit, zda karta vypnutí systému si na ně. Zkus RivaTuner a nastavit profil pro vaše GPU fanoušek. nastavit tak, aby řekněme 85%> 100% 100% nebo v případě, že používáte ATI Overdrive ovládacím panelu, stejně max ventilátoru ven, pokud je isnt se nahlas a poté klesnout na GPU hodiny dolů říct 50Mhz pro jádro a paměti kapka hodiny dolů taky. I spadl dolů z 750Mhz jádro na 600MHz a běžel otáček na 50%, vím, že to není dobré, jak jsme dotírat dostat k použití karty jako svůj určen k použití, ale je možné jen vyléčit problém vysokých temp odečtů a odstávek pro vás. a ne, že mnoho z představení opravdu ztráty a dělá to. Má váš fanoušek roztočení vychladnout karty daleko, když ve hře před vypnout? Možná jen špatné karty, a zvýšení výkonu znamená PSU doesnt vědět, co dělat, si nejsem jistý, jak to funguje a bude potřebovat někoho, že opravdu ví, o této věci na odpověď, že jedna Pokud nejste spokojeni, stačí vrátit kartu a získat replacment ze stejné karty znovu. Pokud se tyto problémy stále existují, pak možná muset začít hledat na lepší chlazení a dokonce začít taky podívat se na vaši PSU, Motherboard & Ram. GPUs může dostat až velmi vysoké temps oni to zvládnu, ale opravdu cokoliv nad 80c by být trochu znepokojující, a to v kombinaci s teplem cpu, hdd přidává do jednoho velmi horkého případě, že teplý vzduch jen visí kolem komponenty |
|
| |||
| |||
| divné, že byste se měli zeptat Call of Duty i lze spustit na dokonale ale potřeba rychlost a Flatout je doesnt rád atall i dostat se do 5 min hraní hry, a to restartuje. i použití rivatuner a atm IVE nastavit otáčky ventilátoru na 75% .. IVE ebuyer zaslána zpráva s vysvětlením můj problém, ale bez ohledu na to, co myslím, budu posílat zpět, ale určitě ne im získat vrácení peněz nebo výměnu |
|
| |||
| |||
| Pokud jste slušný případě byste neměli být spuštěn s boční panel vypnuto. Tyto případy jsou navrženy pro maximální proudění vzduchu po celé desce a komponenty a odstranění nežádoucích panel umožňuje teplého vzduchu stagnuje kolem komponent.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dost dobrá karta? - Sapphire HD 4850 | redrabbit | Graphics Cards & Monitory | 4 | 15. května 2009 13:56 |
| Podceňovat grafických karet? - Gigabyte HD 4850 512 mb | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 2 | 18. března 2009 23:06 |
| Spuštění ATi Radeon HD 4850 na Max Rozlišení 1920X1080 a Crysis | blckrob042000 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 10. únor 2009 17:40 |
| HD 4850 lag | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 3 | 31. leden 2009 16:04 |
| Ati 4850 | robina80 | Graphics Cards & Monitory | 15 | 29. říjen 2008 11:40 |
| Thread Nástroje | |
| |