μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

4850 προβλήματα υπερθέρμανσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Δεκεμβρίου 2008, 18:03
Μέλος Ομάδα

Default 4850 προβλήματα υπερθέρμανσης

Γεια σας παιδιά,

όπως όλοι γνωρίζετε IVE αγόρασε μία νέα κάρτα γραφικών, αλλά όταν θα παίξουμε ένα παιχνίδι για περίπου 10-15 λεπτά overheats αυτό και θα πρέπει να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή μου τρέχει im παιχνίδια για 1280 ΑΠΕ και IVE που ανεμιστήρα για την αυτόματη και εξακολουθεί να κρατάει για την υπερθέρμανση . είναι αυτή η κανονική Τι κάνω λάθος;!;
Old 5 Δεκεμβρίου 2008, 00:16
Ομάδα Δωρητών

Ρύθμιση του ανεμιστήρα για να καθοριστεί σε 50% ή υψηλότερο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5 Δεκεμβρίου 2008, 01:23
Μέλος Ομάδα

υπερθέρμανσης ακόμα, διότι πιστεύω ότι η IVE έχεις καμία περίπτωση δεν ανεμιστήρες ή ανεμιστήρες exghaust;;;

νομίζετε ότι η προτομή coz διατηρεί συντρίβεται 10 λεπτά σε ένα παιχνίδι και θα πρέπει να επανεκκινήσετε το PC
Old 5 Δεκεμβρίου 2008, 03:09
Ομάδα Δωρητών

Δεν έχετε ανεμιστήρες στον υπολογιστή σας απολύτως εκτός από το CPU και κάρτα γραφικών; Μήπως σας ένα τεράστιο ξύλινο κιβώτιο ή κάτι άλλο;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 5 Δεκεμβρίου 2008, 12:18
Μέλος Ομάδα

IVE που στην περίπτωσή μου περίπτωση 4 ανεμιστήρες και έχω ανοιχτή την πλευρά της ομάδας και περίπου 10 λεπτά στο παιχνίδι δεν ξεκινά πάλι ότι ακόμα και η ίδια;!;!
Old 5 Δεκεμβρίου 2008, 15:07
Ομάδα Δωρητών

Ποια είναι η θερμοκρασία έχει φθάσει; i μόλις αγοράσει ένα ATI HD4670 και ότι είχε φθάσει σχεδόν στο 100 Γ παιχνίδια, μπορείτε να δοκιμάσετε την αγορά ενός PCI καυσαερίων ανεμιστήρα, ότι θα λάβει όλα τα επιβλαβή ζεστό αέρα μέσα σας. Αγόρασα ένα για £ 3,99 και ήταν εκπληκτικό πόσο ζεστό αέρα ήταν σύνταξη έξω.

Μπορεί να έχετε μια κακή κάρτα μόνο, ορυχεία ήταν κακή, γι 'αυτό που ανταλλάσσεται για μια Nvidia κάρτα αντί.

Έχετε ένα αρκετά καλό PSU αιτία μου είπαν ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ κάρτα σας τρέχει πολύ θερμότερος από ό, τι η συμφωνία για την κορυφή σε. αν σας PSU αδυνατεί ή έχει χαμηλή ένταση αυτό θα μπορούσε να έχει κάποια afftect ίσως. τι είναι ο υπολογιστής σας spec?

Επίσης, αν το καλό όταν έχετε νέο υλικό για να κάνετε μια πλήρη επανεγκατάσταση του O / S, dont ξέρει ότι αν κάνει κάτι βοηθούν σε όλα, αλλά αν έχεις havnt πολλά πράγματα για τον υπολογιστή σας για backup και μπορείτε να επανεγκαταστήσετε everyting πίσω το ίδιο τρόπο με τον οποίο βρισκόταν σε λιγότερο από μία ώρα, λοιπόν, ότι μπορεί να αξίζει ένα στιγμιότυπο πολύ.

δοκιμάστε reseating την κάρτα, dont το κάνετε αυτό, αν και εγώ dont ξέρει πώς, καλύτερα να έχουμε ένα αντι στατική λουράκι καρπού σας αν πρόκειται να πάτε στο εσωτερικό του υπολογιστή σας σε όλες τις περιπτώσεις. πάλι, αν μπορείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης για τους οδηγούς και το chipset της μητρικής πλακέτας σας, προσπαθήστε να τρέξετε το παιχνίδι, ενώ έχετε την πλευρά της υπόθεσής σας ανοίξει. Βεβαιωθείτε ότι ο ανεμιστήρας της CPU δουλεύει.

αν δεν λειτουργεί ακόμη και ελλείψει της, τότε θα μπορούσε να είναι η κάρτα είναι ελαττωματικά ή ίσως το τροφοδοτικό. προσπαθήστε να τρέξετε RivaTuner και που το ένα προφίλ για την ταχύτητα του ανεμιστήρα να τρέχει σε 100% και ίσως και λίγο χαμηλότερα σας gpu & ρολόγια μνήμης στην κάρτα σας λίγες%.

κάρτα έκανε ό, τι έχετε μπροστά; ήταν το ίδιο τροφοδοτικό που τρέχει καλά;

Το σύστημά μου: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
Μνήμες:
4GB DDR2 XMS2 Corsair @ 280Mhz
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Κάρτα Ήχου:
Σύντομα:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Υπόθεση / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Ψύξη:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ες):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old 5ης Δεκεμβρίου 2008, 16:31
Μέλος Ομάδα

IVE έχεις tagan 530w PSU, μητρική κάρτα μου είναι gigabyte GAK8n Pros SLI και proc είναι η AMD X2 4200 + i εκτελείται πριν από αυτή 7600 και λειτούργησε το πρόστιμο μου temp avg 43γ δεν είναι υπό φορτίο
Old 5 Δεκεμβρίου 2008, 20:09
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας robina80 View Post
IVE έχεις tagan 530w PSU, μητρική κάρτα μου είναι gigabyte GAK8n Pros SLI και proc είναι η AMD X2 4200 + i εκτελείται πριν από αυτή 7600 και λειτούργησε το πρόστιμο μου temp avg 43γ δεν είναι υπό φορτίο
Γεια σου κοκκινολαίμης, ο ήχος πολύ το ίδιο με αυτό που συμβαίνει σε μένα με την HD4670, αλλά i didn't get μια shutdown πρόβλημα, αλλά ήταν temps 100Γ πλησιάζει σε λίγα παιχνίδια, ορισμένα άλλα παιχνίδια που δεν απέδωσε τόσο υψηλά temps.

Τι παιχνίδια είναι η διακοπή λειτουργίας όταν συμβαίνει; ίσως προσπαθήσει dfferent λίγα παιχνίδια και δείτε αν η κάρτα κλείνει σύστημα προβλέπεται σε αυτές.

Δοκιμάστε RivaTuner και να ορίσετε ένα προφίλ για σας gpu ανεμιστήρα. που να πω το 85%> 100% 100% ή αν χρησιμοποιείτε την ATI Παγκόσμια Ημέρα του πίνακα ελέγχου, μόνο max ο ανεμιστήρας, αν αυτό isn't σε δυνατό και στη συνέχεια η πτώση Gpu ρολόγια προβλέπονται πω 50Mhz για πυρήνα και μνήμη σταγόνα ρολόι προβλέπεται επίσης.

Μου έπεσε κάτω από νάρκες 750Mhz πυρήνα 600Mhz και έτρεξε προς την ταχύτητα του ανεμιστήρα στο 50%, το ξέρω αυτό δεν είναι καλό γιατί επίκλιση get να χρησιμοποιούν την κάρτα ως στόχο να χρησιμοποιούνται κατά, αλλά θα μπορούσε μόνο θεραπεύει το πρόβλημα της υψηλής θερμοκρασίας αναγνώσεις και για τις διακοπές σας. και το ότι δεν της πολύ καλής εκτέλεσης απώλεια πραγματικά και με τον τρόπο αυτό. Μήπως σας ανεμιστήρα περιστροφή μέχρι να κρυώσει πολύ η κάρτα, όταν σε ένα παιχνίδι πριν κλείσει; 'Η απλά μια κακή κάρτα και την αύξηση της εξουσίας: το PSU doesn't ξέρουν τι να κάνουν, δεν είμαι βέβαιος πώς αυτό λειτουργεί και θα πρέπει κάποιος που πραγματικά γνωρίζει σχετικά με αυτό το υλικό για να απαντήσω ότι ένας

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μόλις επιστρέψει η κάρτα και πάρτε μια replacment της ίδιας της κάρτας. Αν στη συνέχεια αυτά τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, τότε ίσως πρέπει να αρχίσει να ψάχνει την καλύτερη ψύξη και ακόμη ξεκινήσει πολύ εξετάσουμε το PSU, Motherboard & RAM.

GPUs μπορεί να λάβει έως και πολύ υψηλές temps τώρα που μπορεί να χειριστεί αυτή, αλλά στην πραγματικότητα τίποτα πάνω 80c θα είναι κάπως ανησυχητικό το γεγονός, και αυτό σε συνδυασμό με θερμική cpu, hdd προσθέτει μέχρι ένα πολύ θερμό με ζεστό αέρα μόνο που κρέμονται γύρω από τα συστατικά
Old 6 Δεκεμβρίου, 2008, 04:35
Μέλος Ομάδα

παράξενα θα πρέπει να ρωτήσετε το Call of Duty i μπορεί να διαρκέσει πολύ, αλλά ανάγκη για ταχύτητα και flatout αυτό doesn't όπως atall έχω σε 5 λεπτά το παιχνίδι και την επανεκκίνηση.
i χρήση rivatuner και atm IVE που η ταχύτητα του ανεμιστήρα στο 75% ..
IVE ebuyer έστειλε ένα μήνυμα που εξηγεί το πρόβλημά μου, αλλά το θέμα αυτό δεν νομίζω ότι θα το στείλει πίσω αλλά im μη ξεχάσετε να πάρετε την εξαγορά ή την ανταλλαγή
Old 6 Δεκεμβρίου, 2008, 05:20
Ομάδα Δωρητών

Αν έχετε μια αξιοπρεπή περίπτωση δεν θα πρέπει να εκτελείται με την πλευρά της ομάδας off. Οι περιπτώσεις που έχουν σχεδιαστεί για τη μέγιστη ροή αέρα σε ολόκληρη την μητρική πλακέτα και συστατικών και την αφαίρεση της ειδικής ομάδας πλευρά αφήνει στάσιμη ζεστό αέρα γύρω από τα κατασκευαστικά στοιχεία.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Good Enough Card; - Sapphire HD 4850 redrabbit Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 15 Μαΐου 2009 13:56
Υποτιμάται Graphics Card? - Gigabyte HD 4850 512MB CodeFreakC Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 18 Μαρ 2009 23:06
Running ATI Radeon HD 4850 σε Max Ψήφισμα 1920X1080 και Crysis blckrob042000 Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 10 Φεβ 2009 17:40
HD 4850 υστέρηση CodeFreakC Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 31 Ιαν 2009 16:04
Ati 4850 robina80 Κάρτες Γραφικών & Monitors 15 29 Οκτ 2008 11:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.