manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

4850 pregrijavanja problemi

Reply

Thread Tools
Old 4. prosinca 2008, 18:03
Member Group

Default 4850 pregrijavanja problemi

Hi momački,

kao što svi znamo Ive kupila nove grafičke kartice, ali kada sam igrati igru za otprilike 10-15 min ga overheats i ja ponovno pokretanje moj računalo im igre na 1280 res i Ive postaviti na automatsko ventilator i dalje drži na pregrijavanja . je li to normalna što sam radiš krivo?!?
Old 5. prosinca 2008, 00:16
Donatorska Grupa

Postavite ventilator na fiksno 50% ili više.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 5. prosinca 2008, 01:23
Member Group

pregrijavanja i dalje, mislim da je njegova jer Ive got no case fanove ili exghaust obožavatelji?

mislite li njegova poprsja coz to pad sustava drži 10 min u igri, a ja moram restart pc
Old 5. prosinca 2008, 03:09
Donatorska Grupa

Nemate navijača na računalu sve što osim procesora i grafičke kartice? Je li vaš slučaj ogromni drveni okvir ili nešto?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 5. prosinca 2008, 12:18
Member Group

Ive stavili u mom slučaju 4 case fanove i ja otvoriti stranu ploče, a oko 10 minuta u igri, pa ni da restartuje sama??!
Old 5. prosinca 2008, 15:07
Donatorska Grupa

Što je temperatura je do? Upravo sam kupio jedan ATI HD4670 i to je dostizanje skoro 100c u igrama, te mogao probati kupnja PCI ispušnih ventilatora, koji će uzeti sve štetne toplog zraka unutar vašeg slučaja. ja kupila jednu za £ 3.99 i to je bio iznenađujuće koliko je topli zrak sastavljanje out.

Vi svibanj imati samo loša kartica, mina je bila loša, pa sam ga razmijenili za Nvidia kartice umjesto.

Imate li dovoljno dobar razlog PSU rečeno mi je da je mogao napraviti svoju karticu pokrenuti mnogo hotter nego što njegova ma do vrha na. ako vaš PSU ne uspijeva ili ima nisku amperača to bi moglo imati neke afftect možda. ono što je vaše računalo spec.?

Isto tako, ako svojim dobrim kada se novi hardver napraviti kompletan od reinstalirati o / s, ne znam da li se uopće išta pomoći, ali ako havnt dobio puno stvari na računalo rezervnu i možete reinstalirati everyting natrag istom način da je u okviru jednog sata, a zatim da bi moglo biti vrijedno momentalno previše.

probajte reseating karticu, dont učiniti ukoliko dont know how previše, bolje da imaju anti statični ručni remen ako tvoj idući u ići unutar računala slučaju uopće. metnuti ga ako možete, budite sigurni da ste sve ažurirane upravljačke programe i chipset driveri za vašu matičnu ploču, pokušajte pokrenuti igru dok ste na strani vašeg slučaja otvorena. Pobrinite se da Vaš CPU ventilator radi.

ako se ništa ne radi i dalje, ako ne i njegove, tada može biti kartica je neispravan ili možda vaš napajanje. probati trčanje RivaTuner i postavljanje profila za fan speed to trčanje na 100%, a možda samo smanjiti svoje GPU i memoriju satove na Vašoj kartici nekoliko%.

Koje kartice prije nego što ste učinili? je isti izvor napajanja trčanje to u redu?

My System: Fred

Procesor (i):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Matične ploče:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM memorija:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Grafička kartica (e):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Sound Card:
Uskoro:)
Tvrdi disk (i):
WD 250 GB 16MB
Optički pogon (e):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Hlađenje:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (e):
Targa 19 'TFT Široki zaslon 16:9
Operacijski sustav (e):
XP64Bit
Old 5 pro 2008, 16:31
Member Group

Ive je dobio tagan 530w PSU, moja matična ploča je gigabajt GAK8n profesionalac Sli i proc je AMD X2 4200 + mi je pokrenut prije 7600 i to je u redu da je moja išla je temp 43c avg nije pod opterećenjem
Old 5. prosinca 2008, 20:09
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by robina80 View Post
Ive je dobio tagan 530w PSU, moja matična ploča je gigabajt GAK8n profesionalac Sli i proc je AMD X2 4200 + mi je pokrenut prije 7600 i to je u redu da je moja išla je temp 43c avg nije pod opterećenjem
Hi robin, čini zvuk puno isto kao što se događa sa HD4670 mene, ali JA nije dobiti shutdown problem, ali je bliži temps 100c u nekoliko igara, nekim drugim igrama nije visok prinos takve temps.

Što se igre prikazuju kada se isključenje desi? možda probati malo dfferent igara i vidjeti ako kartica pričepiti dolje sistem na njima.

Pokušajte RivaTuner i postavljanje profila za vaš GPU fan. postavite je reći 85%> 100% 100% ili ako koristite pretjerati ATI control panel, samo max ventilatora van, ako to nije to glasno i zatim ispustite GPU satova dolje reći za 50Mhz core i memory clock drop down previše.

Pao sam dole od mina 750Mhz core na 600Mhz i ran fan speed na 50%, znam da to nije dobra kao i mi licemjerje dobiti na korištenje kartice kao da će se koristiti u, ali to može samo liječiti problem visoke temp čitanja i shutdowns za vas. i njegove ne toliko od gubitka performansi uistinu i to. Da li vaša fan cool spin do kartice mnogo kada je u igru prije pričepiti dolje? možda samo loše kartice i povećanje snage znači PSU se znamo što da radimo, sam ne siguran kako to funkcionira, a netko bi trebao da zna nešto o tome da je jedan odgovor

Ako niste zadovoljni, samo vratiti karticu i dobiti replacment iste kartice ponovno. Ako je onda ti problemi još uvijek postoje, onda možda trebati početi gledajući bolje hlađenje, pa čak i previše početi gledati na PSU, matična ploča i RAM.

GPUs mogu dobiti upto vrlo visoka temps sada može nositi ga, ali stvarno ništa preko 80c bi se kinda zabrinjavajući, i to u kombinaciji s topline CPU, HDD, dodaje do jedne jako vruće slučaju da topli zrak jednostavno vješanje oko komponenti
Old 6. prosinac 2008, 04:35
Member Group

wierd trebali pitati da poziva i dužnosti može kandidirati za savršeno, ali je potrebno za flatout brzina i ona se kao atall ja dobiti u 5 min igrajući igru i ponovo pokreće.
Koristim rivatuner ATM i Ive postavite fan speed na 75% ..
Ive ebuyer poslana poruka s objašnjenjem moj problem, ali bez obzira na ono što mislim da ću im poslati nazad, ali nije sigurno da bi dobili povrat novca ili razmjene
Old 6. prosinac 2008, 05:20
Donatorska Grupa

Ako imate pristojne slučaju ne treba se prikazivati sa strane ploči od. Slučajeva su dizajnirani za maksimalni protok zraka preko matične ploče i komponenti i uklanjanja strani panel omogućava topli zrak ustajao oko komponenti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Good Enough Card? - Sapphire HD 4850 redrabbit Graphics Cards & Monitors 4 15. svibanj 2009 13:56
Potceniti Grafička kartica? - Gigabajt HD 4850 512MB CodeFreakC Graphics Cards & Monitors 2 18. ožujak 2009 23:06
Running ATI Radeon HD 4850 at Max rezolucija 1920X1080 i Crysis blckrob042000 Graphics Cards & Monitors 7 10. veljača 2009 17:40
HD 4850 lag CodeFreakC Graphics Cards & Monitors 3 31 siječanj 2009 16:04
Ati 4850 robina80 Graphics Cards & Monitors 15 29. listopad 2008 11:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.