![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys, Ha mindannyian tudjuk ive vásárolt egy új grafikus kártya, de mikor játszanak körülbelül 10-15 perc, és én azt overheats kell újraindítani a számítógépet im futó játékokat 1280 res és ive meg a ventilátor meg automatikusan, és még mindig tart a túlmelegedés . ez normális Mit csinálok rosszul?!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Állítsa be a ventilátor, hogy fix 50%-os vagy magasabb.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| még túlmelegedés, úgy gondolom, hogy azért, mert ive got nem rajongó vagy exghaust szurkolók??? Mit gondolsz a bust coz tartja összeomlik 10 perc játék és úgy kell újraindítani a PC |
|
| |||
| |||
| Nincs rajongók a számítógép mellett, amit a CPU és a grafikus kártya? Az Ön esetében egy hatalmas fa dobozban, vagy valami?
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| ive hogy az én esetemben 4 esetben rajongók és van nyitva az oldalsó panelt, és körülbelül 10 perc a játék nem is, hogy magától újraindul?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a hőmérséklet is elérte? Én most vettem egy ATI HD4670 és ez csaknem elérte 100c játékokat, akkor próbálja meg a felvásárlást PCI szagelszívó, hogy vegye ki a meleg levegő káros belül a helyzet. Vettem egy a £ 3,99 és bámulatos volt, hogy mennyi meleg levegő volt szövegezési ki.
Lehet, hogy csak egy rossz kártya, aknák rossz volt, úgyhogy azt cserélni egy Nvidia kártya helyett. Van egy elég jó PSU Mert azt mondták, hogy túl sokat segíthetnének a kártya távon sokkal melegebb, mint amit az ment, hogy a csúcs. Ha a tápegység elmulasztja, vagy az alacsony áramerősség ez néhány afftect talán. Mi a számítógépes spec? Szintén jó, ha kap, ha új hardver, hogy egy teljes újratelepítéséhez az o / s, dont tudni, hogy ez segít valamit, de ha havnt sok dolog van a számítógépre menteni, és így mindent vissza újratelepítéséhez ugyanazon Így volt az egy órát, akkor is érdemes egy lövés is. try reseating a kártyát, ne ezt, ha ön dont know-how-ját is, hogy jobban van egy anti static Csuklószíj, ha megyek be a PC esetében egyáltalán. újra leültet, ha lehet, győződjön meg arról, hogy a járművezetők és a frissített chipset drivers for your motherboard, próbáld fut a játék közben is van az oldalon az Ön esetében nyitni. Győződjön meg róla, hogy a CPU ventillátor dolgozik. Ha semmi nem működik, és még mindig nem, akkor lehet a kártya a hibás, vagy talán a tápegység. futtassa RivaTuner, és a profilt ventilátor sebesség futtatni a 100%-os és talán éppen alacsonyabb a GPU és a memória órák a kártya pár%. milyen kártya is van már? Ugyanez volt a tápegység, hogy fut ok? My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| ive kapott egy tagan 530w PSU, én az alaplap egy Gigabyte GAK8n Pros Sli proc és az AMD X2 4200 + i futott, mielőtt ez a 7600 és futott, hogy a bírság az én hőm is avg 43c nem terhelés alatt |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Milyen játékok futnak, ha a leállás történt? Lehet, hogy megpróbál néhány dfferent játékot és nézd meg, ki legyen a rendszer-kártya le őket. Próbálja RivaTuner, és a profil a GPU ventilátor. állítja azt, hogy mondjuk 85%> 100% 100%-át, vagy, ha az ATI Overdrive vezérlőpult, csak max a ventilátort ki, ha ez isnt hogy hangosan, majd dobd el a GPU órák mond le 50MHZ a mag és a memória csökkenése óra le is. Ledobtam bányák le 750Mhz mag a 600MHz, és rohant a ventilátor sebességét 50%-át, tudom, ez nem jó, mint a mi vidám kap, hogy a kártya, mivel a célja, hogy lehet használni, de ez a probléma csak a gyógyítás, a magas hőmérsékletű felolvasások és a leállásokkal Önnek. és nem is olyan sok a teljesítmény csökkenése, és tényleg ezt. Az Ön fan spin hogy a kártya nagyon klassz, ha az a játék előtt bezárták? Talán csak egy rossz kártya, és a teljesítmény növelését jelenti psu doesnt tudom, mit tegyek, nem vagyok biztos benne, hogy ez működik, és kell valaki, hogy tényleg tud ez a cucc a választ, hogy az egyik Ha nem boldog, csak vissza a kártyát, és kap egy replacment azonos kártya újra. Ha majd ezek a problémák továbbra is fennállnak, akkor talán kell kezdeni nézett jobb hűtés és kezdhet is nézzük a PSU, Alaplap & RAM. GPUs kaphat upto nagyon temps most tudja kezelni, de igazából semmi több, mint 80c lenne kicsit aggasztó, és a hő kombinált CPU, HDD hozzáteszi, legfeljebb egy nagyon meleg helyzet, hogy a meleg levegő csak lógott a komponenseket |
|
| |||
| |||
| fura meg kell kérdezni, hogy a Call of Duty tudok futni, de tökéletesen Need for Speed flatout, és ez nem mint atall i bejutni 5 perc játszani a játékot, és újraindul. én használ rivatuner és ATM ive meg a ventilátor sebességét 75% .. ive ebuyer elküldött üzenet elmagyarázza az én problémám, de nem számít, mit gondolok én küld vissza, de im nem biztos, hogy visszatérítést vagy csere |
|
| |||
| |||
| Ha van egy tisztességes, ha nem fut az oldalsó panel ki. Az esetek tervezett maximális légáramlást egész alaplap és alkatrészek, és eltávolítja az oldalsó panel segítségével meleg levegő körül stagnál alkatrészeket.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Elég jó kártya? - Sapphire HD 4850 | redrabbit | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 15. május 2009 13:56 |
| Alulbecsülik Grafikus kártya? - Gigabyte HD 4850 512MB | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 18. március 2009 23:06 |
| Futás ATi Radeon HD 4850 a max felbontás 1920X1080 és Crysis | blckrob042000 | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 10. február 2009 17:40 |
| HD 4850 lag | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 31. január 2009 16:04 |
| Ati 4850 | robina80 | Grafikus kártyák és monitorok | 15 | 29. október 2008 11:40 |
| Téma eszközök | |
| |