![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, Kā jūs visi zināt IVE nopirka jaunu grafikas karti, bet kad es spēlē spēli aptuveni 10-15 min to overheats un i ir restartēt datoru im darbojas spēles 1.280 res un IVE noteikts ventilatoram ar automātisko un tas joprojām saglabā uz pārkaršanas . tas ir parasto Ko es daru nepareizi?!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzstādiet ventilatoru, kas noteikta 50% vai vairāk.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| vēl pārkaršanas, es domāju, ka tā dēļ ive got nekādā gadījumā ventilatorus vai exghaust ventilatorus? Jūsuprāt, tās krūtis coz tas tur crashing 10 min spēle un man ir jārestartē pc |
|
| |||
| |||
| Jums nav fans datora nekāda papildus CPU un grafikas karti? Vai Jūsu gadījumā milzu koka kastē vai kaut kas?
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| IVE nodot manā gadījumā 4 lietas fans un man ir atvērts sānu paneļa un aptuveni 10 min spēle nav pat tas restartējas pats?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas ir temp tā ir sasniegusi? Es tikko nopirka ATI HD4670 un ka bija sasniedzot gandrīz 100.c spēlēs, jūs varat mēģināt iegādāties PCI izplūdes ventilatoru, kas veiks visas kaitīgās siltais gaiss iekšā jūsu gadījumu. es nopirku viena £ 3,99, un tā bija pārsteidzošs cik siltu gaisu tā izstrādes out.
Jums var būt slikta karte tikko, mīnas bija slikti, tāpēc es apmainīt to Nvidia kartes vietā. Vai jums ir pietiekami labs PSU iemesls man teica, ka pārāk varētu karti darbināt daudz karstāka par to, ko tā bas sasniegs augstāko līmeni. Ja jūsu PSU nespēj vai ir zems strāvas stiprums ampēros tas varētu būt kāda afftect maybe. kādi ir jūsu datora spec? Arī tā labi, ja, kad saņemsiet jaunu aparatūru darīt pilnu pārinstalēt no o / s, dont zināt, ka tas palīdz kaut ko, bet, ja jūs havnt ieguva daudz sīkumi datorā, rezerves un jūs varat pārinstalēt everyting atpakaļ tajā pašā veidu, kā tas bija saskaņā ar stundu, tad varētu būt vērts shot too. izmēģināt reseating karti, dont darīt, ja jūs dont zināt, kā arī, labāk būtu pret statisko Wrist Strap, ja jūsu gatavojas doties iekšā savu pc ja vispār. reseat to, ja varat, pārliecinieties, ka Jums ir visas atjaunināti draiveri un chipseta draiveri, lai varētu mātesplates, mēģiniet palaist spēli, kamēr jums ir blakus Jūsu lietas atvērta. Pārliecinies, ka tavs cpu ventilators darbojas. ja nekas darbiem un tā joprojām nav, tad varētu karte ir bojāts, vai varbūt savu barošanas avotu. sāciet RivaTuner un noteica profils ventilatora ātruma darboties pie 100% un varbūt nedaudz pazemināt jūsu GPU un memory clocks uz karti daži%. Kāda karte jums bija agrāk? bija pats barošanas darbojas ka ok? Mana sistēma: Fred
|
|
| |||
| |||
| ive got tagan 530w PSU, mana mātesplate ir gigabaitu GAK8n Pros VDI un proc ir AMD X2 4200 + i skrēja līdz 7.600 šo un to vadīja šī naudas soda mana temp ir avg 43c bez slodzes |
|
| |||
| |||
| Quote:
Kādas spēles ir darboties, kad shutdown notiek? varbūt izmēģināt dažas dfferent spēlēm un redzēt, ja karte izslēdzas sistēmas paredz par tiem. Mēģināt RivaTuner un noteikt profils jūsu GPU ventilators. kas to pateikt 85%> 100% 100% vai ja lietojat ATI Overdrive vadības panelis, tikai max ventilatora pārbaudi, ja tas isn't to skaļi, un tad kritums GPU pulksteņi noteikti teikt 50MHz galveno uzdevumu un nometiet memory clock noteikts pārāk. Es samazinājās raktuvēs samazinājās no 750MHz kodols uz 600MHz un vadīja ventilatora ātrumu 50%, es zinu, tas nav labi, kā mēs cant get izmantot karti kā tās paredzēts izmantot, bet var tikai izārstēt problēmu, augstas temp rādījumus un jums slēgšanu. un tā nav, ka liela darbības zaudējumu patiesi un darīt. Vai jūsu ventilatora griešanās līdz atdzist karti daudz, kad spēle pirms jāslēdz? varbūt vienkārši slikti karti un palielināta dzinēju jauda ir psu doesn't zināt, ko darīt, neesmu pārliecināts, kā tas darbojas, un tas ir nepieciešams kāds, kas tiešām zina par šo stuff atbildēt, ka viena Ja jūs neesat apmierināts, tikai atpakaļ karti un iegūt replacment par pašu karti vēlreiz. Vai tad šīs problēmas joprojām pastāv, tad varbūt jāsāk meklē labāku dzesēšanas un pat sākt arī apskatīt Jūsu PSU, Motherboard & Ram. GPUs var iegūt līdz pat ļoti augsts temps tagad viņi var rīkoties, bet patiešām neko vairāk 80C būtu kinda bažas, un siltuma kopā ar CPU, HDD palielina līdz vienam ļoti karsts gadījums, ka siltais gaiss vienkārši karājās ap komponenti |
|
| |||
| |||
| dīvaini jūs būtu jāprasa, ka Call of Duty i var ilgt perfekti, bet vajadzību pēc ātruma un FlatOut to doesn't kā atall i iekļuvuši 5 min spēlējot spēli un restartējas. I use rivatuner un ATM IVE noteikt ventilatora ātruma līdz 75% .. IVE nosūtīts ebuyer ziņu izskaidrojot manu problēmu, bet neatkarīgi no tā, ko es domāju, ka es esmu sūtīs atpakaļ, bet im nav pārliecināts, lai saņemtu kompensāciju, vai apmaiņā |
|
| |||
| |||
| Ja jums ir pienācīga gadījumā Jums nevajadzētu darbināt ar sānu paneļa off. Lietas ir paredzēts maksimālai gaisa plūsmai pāri mātesplatē un to sastāvdaļas, un noņemot sānu paneļa ļauj siltā gaisa nemainīgs aptuveni sastāvdaļas.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |