![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, jak wszyscy wiemy ive kupił nową kartę graficzną, ale i podczas gry na około 10-15 min to overheats i mam mój komputer, aby ponownie uruchomić im prowadzenie gier na 1280 res ive i ustawić wentylator automatyczne i nadal prowadzi na przegrzanie . jest to normalne, co ja robię źle?!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ustaw wentylator na czas 50% lub wyższej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| nadal przegrzania, ponieważ myślę, że jego ive got no przypadku wiatraków lub exghaust fanów? Pani zdaniem jego popiersie coz to utrzymuje upaść 10 min w grze i muszę zrestartować komputer |
|
| |||
| |||
| Nie ma żadnych fanów na komputerze co oprócz procesora i karty graficznej? Czy twoja sprawa ogromnej drewnianej szkatułce albo coś?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| ive umieścić w moim przypadku 4 przypadku kibiców i mam otworzyć stronie panelu i ok. 10 min w grze nawet, że sam zostanie ponownie uruchomiony?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaka jest temperatura jest osiągnięcie? I właśnie kupił ATI HD4670 i że był blisko osiągnięcia 100c w gry, możesz spróbować zakupu pci wentylator wyciągowy, że podejmie wszelkie szkodliwe ciepłe powietrze wewnątrz sprawy. Kupiłem jeden za £ 3,99 i to było niesamowite, jak wiele ciepłe powietrze było sporządzenie obecnie.
Można mieć tylko złe karty, kopalnie był zły, tak i wymieniać je na karty Nvidia zamiast. Czy masz wystarczająco dobre PSU powodować Powiedziano mi, że zbyt mogłoby karty uruchomić wiele hotter niż jego ocenę na szczyt. PSU, jeśli nie jest lub ma niski natężeniu może to mieć pewne afftect maybe. Co to jest komputer spec? Również dobre jeśli kiedy dostaniesz nowy sprzęt do pełna ponowna do O / S, dont znać jeśli to nie pomoże nic w ogóle, ale jeśli havnt dostał wiele rzeczy na komputerze kopii zapasowych i można ponownie zainstalować everyting powrót tego samego sposób, w jaki została w ramach godzin, to może być wart strzału zbyt. spróbuj reseating karty dont to zrobić, jeśli zbyt dont know-how, lepiej mieć anty statyczne taśmy nadgarstek, jeśli będzie go wewnątrz komputera w każdym przypadku. siedzenia, jeśli możesz, upewnij się, że wszystkie zaktualizowane sterowniki i sterowniki do chipsetu płyty głównej, spróbuj uruchomić grę, a jednocześnie masz stronie przypadku otwarte. Upewnij się, że wentylator procesora pracuje. jeśli nie działa, a jego nadal nie, to może być karta jest uszkodzony lub może Twoje zasilania. spróbuj uruchomić RivaTuner i ustawienie profilu prędkości wentylatora do uruchomienia w 100%, a może po prostu obniżyć zegary GPU i pamięci na karcie kilka%. co karty nie masz przed? był taki sam zasilacz działa dobrze? My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| ive got a tagan 530w PSU, moja płyta jest gigabajt GAK8n Plusy i sli proc jest AMD X2 4200 + i został uruchomiony przed 7600 i to on prowadził, że grzywna jest mój temp. śr 43c nie pod obciążeniem |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jakie gry są wyświetlane podczas zamykania się dzieje? Może wypróbować kilka dfferent gier i sprawdź, czy karta zamyka system przewidzianą na nich. Spróbuj RivaTuner i ustawić profil dla GPU wentylatora. ustaw powiedzieć 85%> 100% 100% lub w przypadku korzystania z panelu sterowania ATI Overdrive, tylko max wentylatora obecnie, jeśli isnt aby głośno, a następnie usunąć zegary GPU dół powiedzieć 50MHz dla rdzenia i pamięci kropla zegar zbyt dół. I spadł w dół z kopalń 750Mhz rdzenia do 600MHz i pobiegł prędkości wentylatora na poziomie 50%, wiem to nie jest dobre, jak my cantomat dostać się do korzystania z jego karty, które mają zostać wykorzystane na, ale to może tylko leczy problemu wysokiej temp. odczytów i zamknięcia dla Ciebie. i jej nie tyle o wydajność i strat naprawdę tego. Czy spin wentylatora do chłodzenia karty znacznie, gdy w grę przed zamknięty? Może po prostu złe karty i wzrost mocy oznacza PSU doesnt wiedzą co robić, nie jestem pewien, jak to działa i musiałby ktoś naprawdę wie, że o tej rzeczy, aby odpowiedzieć, że jedna Jeśli nie jesteś zadowolony, po prostu wrócić do karty i uzyskać zamiennik tej samej karty ponownie. Jeśli następnie te problemy nadal występują, to może trzeba zacząć się na lepsze chłodzenie, a nawet zacząć patrzeć na swoje zbyt PSU, płyty głównej i pamięci RAM. GPU można uzyskać bardzo wysoką upto temps teraz może obsłużyć, ale naprawdę niczego ponad 80c kinda byłoby niepokojące, a ciepła w połączeniu z cpu, hdd dodaje do jednego przypadku bardzo gorąco, że ciepłe powietrze tylko wiszące wokół elementów |
|
| |||
| |||
| wierd należy zwrócić, że Call of Duty i może działać świetnie, ale do Need for Speed i FlatOut it doesnt atall i jak dostać się na 5 min gry i ponownie uruchomiony. ja używać rivatuner i atm ive ustawić prędkość wentylatora do 75% .. ive ebuyer wysłana wiadomość wyjaśniającą mój problem, ale bez względu na to, co myślę, będę im odesłać, ale na pewno nie do zwrotu lub wymiany |
|
| |||
| |||
| Jeśli masz godnej przypadku nie powinny być wyświetlane z boku panelu off. Przypadki są przeznaczone dla maksymalnie powietrza na płycie głównej i komponenty oraz usunięcie z boku panelu umożliwia ciepłego powietrza wokół elementów stagnacji.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |