menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

4850 prehriatia problémy

Reply

Thread Tools
Old 4 decembra 2008, 18:03
Člen Skupina

Default 4850 prehriatia problémy

Ahoj kluci,

ako všetci viete IVE kúpil novú grafickú kartu, ale keď som hrať hru po dobu asi 10-15 minút je overheats a já musím reštartovať počítač im Beh hry na 1280 res IVE a nastavte ventilátor na automatické a je stále na prehriatie . je to normálne, čo robím zle?!?
Old 5 decembra 2008, 00:16
Darcu Skupina

Nastavte ventilátor na pevné 50% alebo vyššiu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 5 decembra 2008, 01:23
Člen Skupina

stále prehrieva, myslím, že kvôli jeho IVE dostal žiadnom prípade ventilátorov alebo exghaust fanúšikovia?

myslíš, že jej poprsie coz ju shazovat 10 min v hre a já musím reštartovať PC
Old 5 decembra 2008, 03:09
Darcu Skupina

Nemáte žiadne ventilátory v počítači, čo okrem procesora a grafickej karte? Je váš prípad obrie drevenej krabici alebo tak niečo?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 5 decembra 2008, 12:18
Člen Skupina

IVE uvedená v mojom prípade 4 prípade fanúšikov a som otvorený bočný panel a asi 10 minút v hre, a to ani, že sa reštartuje sám??
Old 5 decembra 2008, 15:07
Darcu Skupina

Aká je teplota je dosiahnuť? Práve som kúpil ATI HD4670 a že bol dosiahol takmer 100c v hre, môžete skúsiť kúpu pci odtahový ventilátor, ktorý bude mať všetky škodlivé teplého vzduchu vo vnútri vášho prípadu. Koupil jsem jeden na 3,99 libier a bolo to úžasné, koľko teplý vzduch bolo vypracovanie von.

Môžete mať zlú kartu prostě baniach bolo zlé, tak som ju vymeniť za Nvidia kartu miesto.

Máte dosť dobrý PSU spôsobiť aj bolo povedané, že by bolo príliš vaša karta beží oveľa žhavější než to, čo jeho ment sa na vrchol. ak vaša PSU neplní alebo nízka prúdová intenzita by to mohlo mať nejaký afftect možná. Aký je váš počítač spec?

Tiež dobré, ak sa dostanete, keď nový hardvér urobiť úplnú preinštalovanie na o / s, dont vedieť, či to pomôže, že niečo vôbec, ale ak havnt tú moc vecí na vašom počítači zálohovať a môžete preinštalovať everyting späť rovnakým tak ako to bolo v rámci jednej hodiny, potom by mohlo mať dobrú šancu taky.

skúste reseating karty, dont to urobiť, ak si dont know how i lepšie mať proti statickej popruh zápästia, ak bude vaša dovnútra vášho počítača prípade vôbec. resete je, ak môžete, skontrolujte, či máte všetky aktualizované ovládače čipsetu a ovládače pre vaše základná doska, skúste spustiť hru a zároveň máte boku váš prípad otvoriť. uistite sa, že váš procesor ventilátor pracuje.

ak nič diela a jeho stále nedarí, potom by mohla byť karta je vadná, alebo snad váš napájania. skúsiť spustiť RivaTuner a nastaviť profil pre otáčok bežať na 100% a treba len znížiť vaše GPU & pamäti hodiniek na karte niekoľko%.

aké karty ste mal predtým? bol rovnaký napájací zdroj, ktorý beží v poriadku?

Môj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základná doska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Pamäť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Čoskoro:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chladenie:
Xigmatek Dark jazdec
Sieť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokouhlý 16:9
Operačný systém (y):
XP64Bit
Old 5. decembra 2008, 16:31
Člen Skupina

IVE dostal tagane 530w PSU, moje základná doska je gigabyte GAK8n Pros SLI a proc je AMD X2 4200 + i běžel pred to 7600 a bežala, že pokuta je moja priemerná teplota 43c nie sú pod zaťažením
Old 5 decembra 2008, 20:09
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal robina80 View Post
IVE dostal tagane 530w PSU, moje základná doska je gigabyte GAK8n Pros SLI a proc je AMD X2 4200 + i běžel pred to 7600 a bežala, že pokuta je moja priemerná teplota 43c nie sú pod zaťažením
Ahoj robin, sa zvuk veľmi rovnaké ako to, čo sa deje, aby mi s HD4670, ale i didnt dostat odstávky problém, ale temps sa blíži 100c za niekoľko hier, niektoré iné hry je nepriniesla také vysoké temps.

Aké hry sú spustené pri vypínanie sa deje? možno skúsiť pár dfferent hry a zistiť, či karta vypnutie systému si na ne.

Zkus RivaTuner a nastaviť profil pre vaše GPU fanúšik. nastaviť tak, aby povedzme 85%> 100% 100% alebo v prípade, že používate ATI Overdrive ovládacom paneli, rovnako max ventilátora von, ak je isnt sa nahlas a potom klesnúť na GPU hodiny nadol říct 50MHz pre jadro a pamäte kvapka hodiny nadol taky.

I spadol dole z 750MHz jadro na 600MHz a běžel otáčok na 50%, viem, že to nie je dobré, ako sme dotírat dostat na použitie karty ako svoj určený na použitie, ale je možné len vyliečiť problém vysokých temp odčítanie a odstávok pre vás. a nie, že mnohé z predstavenia naozaj straty a robí to. Má váš fanúšik roztočení vychladnúť karty ďaleko, keď v hre pred vypnúť? Možno len zlé karty, a zvýšenie výkonu znamená PSU doesnt vedieť, čo robiť, nie som si istý, ako to funguje a bude potrebovať niekoho, že naozaj vie, o tejto veci na odpoveď, že jedna

Ak nie ste spokojní, stačí vrátiť kartu a získať replacment z rovnakej karty znova. Ak sa tieto problémy stále existujú, potom možno musieť začať hľadať na lepšie chladenie a dokonca začať taky pozrieť sa na vašu PSU, Motherboard & Ram.

GPUs môže dostať až veľmi vysokej temps oni to zvládnu, ale naozaj čokoľvek nad 80c by byť trochu znepokojujúce, a to v kombinácii s teplom cpu, hdd pridáva do jedného veľmi horúceho prípade, že teplý vzduch len visí okolo komponenty
Old 6.prosince 2008, 04:35
Člen Skupina

divné, že by ste sa mali spýtať Call of Duty i možné spustiť na dokonale ale potreba rýchlosť a Flatout je doesnt rád atall aj dostať sa do 5 min hrania hry, a to reštartuje.
i použitie RivaTuner a atm IVE nastaviť otáčky ventilátora na 75% ..
IVE ebuyer zaslaná správa s vysvetlením môj problém, ale bez ohľadu na to, čo myslím, budem posielať späť, ale určite nie im získať vrátenie peňazí alebo výmenu
Old 6.prosince 2008, 05:20
Darcu Skupina

Ak ste slušný prípade by ste nemali byť spustený s bočný panel vypnuté. Tieto prípady sú navrhnuté pre maximálne prúdenie vzduchu po celej doske a komponenty a odstránenie nežiaducich panel umožňuje teplého vzduchu stagnuje okolo komponent.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.