мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

4850 прегрејавања проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Нов 2008, 18:03
Мембер Гроуп

Default 4850 прегрејавања проблеми

Бок момачки,

као што сви знамо Иве купила нове графичке картице, али када сам играти игру за отприлике 10-15 мин га оверхеатс и ја поново покретање мој рачунар им игре на 1280 рес и Иве поставити на аутоматско вентилатор и даље држи на прегрејавања . је ли то нормална што сам радиш криво?!?
Old 5. Нов 2008, 00:16
Донаторска Група

Поставите вентилатор на фиксно 50% или више.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 5. Нов 2008, 01:23
Мембер Гроуп

прегрејавања и даље, мислим да је његова јер Иве гот но цасе фанове или ексгхауст обожаватељи?

мислите ли његова попрсје цоз то пад система држи 10 мин у игри, а ја морам рестарт пц
Old 5. Нов 2008, 03:09
Донаторска Група

Немате навијача на рачунару све што осим процесора и графичке картице? Да ли је ваш случај огромни дрвени оквир или нешто?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 5. Нов 2008, 12:18
Мембер Гроуп

Иве ставили у мом случају 4 цасе фанове и ја отворити страну плоче, а око 10 минута у игри, па ни да рестартује сама??!
Old 5. Нов 2008, 15:07
Донаторска Група

Шта је температура је до? Управо сам купио један АТИ ХД4670 и то је достизање скоро 100ц у играма, те могао пробати куповина ПЦИ издувних вентилатора, који ће узети све штетне топлог ваздуха унутар вашег случаја. ја купила једну за £ 3.99 и то је био иненађујуће колико је топли ваздух састављање оут.

Ви мај имати само лоша картица, мина је била лоша, па сам га размијенили за НВИДИА картице уместо.

Имате ли довољно добар разлог псу речено ми је да је могао да направи своју картицу покренути много хоттер него што његова ма до врха на. ако ваш псу не успева или има ниску амперача то би могло да има неке аффтецт можда. оно што је ваше рачунар спец?

Исто тако, ако својим добрим када се нови хардвер направити комплетан од наново о / с, не знам да ли се уопште било што помоћи, али ако хавнт добио пуно ствари на рачунар резервну и можете наново еверытинг назад истом начин да је у оквиру једног сата, а затим да би могло бити вриједно моментално превише.

пробајте ресеатинг картицу, донт учинити уколико донт кноу хоу превише, боље да имају анти статични ручни ремен да твој идући у ићи унутар рачунара случају уопште. метнути га ако можете, будите сигурни да сте све ажуриране управљачке програме и цхипсет дривер за вашу матичну плочу, покушајте покренути игру док сте на страни вашег случаја отворена. Постарајте се да ваш ЦПУ вентилатор ради.

ако се ништа не ради и даље, ако не и његове, тада може бити картица је неисправан или можда ваш напајање. пробати трчање РиваТунер и постављање профила за фан спеед то трчање на 100%, а можда само смањити своје ГПУ и меморију сатове на Вашој картици неколико%.

Које картице пре него што сте урадили? је исти извор напајања трчање то у реду?

Мы Сыстем: Фред

Процесор (и):
К6600 Г0@2.5ГХз 1.088в
Матичне плоче:
Асус П5Б Премиум Виста Едитион
РАМ меморија:
4ГБ Цорсаир КСМС2 ДДР2 @ 280Мхз
Графичка картица (е):
ГАИНУАРД ГолденСампле нВидиа ГТКС260
Соунд Цард:
Ускоро:)
Тврди диск (и):
УД 250 ГБ 16МБ
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РУ САТА
Цасе / псу:
КМ Елите/ОЦЗ780МКСС
Хлађење:
Ксигматек Дарк Книгхт
Нетуорк / Интернет:
3.6мбпс АДСЛ -
Монитор (е):
Таргу 19 'ТФТ Широки екран 16:9
Оперативни систем (е):
КСП64Бит
Old 5 про 2008, 16:31
Мембер Гроуп

Иве је добио таган 530у псу, моја матична плоча је гигабајт ГАК8н професионалац сли и проци је АМД Кс2 4200 + ми је покренут пре 7600 и то је у реду да је моја ишла је темп 43ц авг није под оптерећењем
Old 5. Нов 2008, 20:09
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы робина80 View Post
Иве је добио таган 530у псу, моја матична плоча је гигабајт ГАК8н професионалац сли и проци је АМД Кс2 4200 + ми је покренут пре 7600 и то је у реду да је моја ишла је темп 43ц авг није под оптерећењем
Бок РОБИН, чини звук пуно исто као што се дешава са ХД4670 мене, ипак ЈА није добити обустава рада проблем, али је ближи Темпс 100ц у неколико игара, неким другим играма није висок принос такве Темпс.

Шта се игре приказују када се искључење деси? можда пробати мало дфферент игара и видети ако картица затворити доле систем на њима.

Покушајте РиваТунер и постављање профила за ваш ГПУ фан. поставите је рећи 85%> 100% 100% или ако користите претјерати АТИ цонтрол панел, само макс вентилатора ван, ако то није то гласно и затим отпустите ГПУ сатова доле рећи за 50Мхз цоре и меморы цлоцк дроп доун превише.

Пао сам доле од мина 750Мхз цоре на 600Мхз и еарлы фан спеед на 50%, знам да то није добра као и ми лицемјерје добити на коришћење картице као да ће се користити у, али то може само лечити проблем високе темп читања и схутдоунс за вас. и његове не толико од губитка перформанси уистину и то. Да ли ваша фан цоол Спин до картице много када је у игру пре затворити доле? можда само лоше картице и повећање снаге значи псу се знамо шта да радимо, сам не сигуран како то функционише, а неко би требало да зна нешто о томе да је један одговор

Ако нисте задовољни, само да врати картицу и добити реплацмент исте картице поново. Ако је онда ти проблеми још увек постоје, онда можда требати почети гледајући боље хладјење, па чак и превише почети гледати на псу, матична плоча и РАМ.

ГПУс могу добити упто врло висока Темпс сада може носити га, али стварно ништа преко 80ц би се кинд забрињавајући, и то у комбинацији са топлоте ЦПУ, ХДД, додаје до једне јако вруће случају да топли ваздух једноставно вешање око компоненти
Old 6. Нов 2008, 04:35
Мембер Гроуп

уиерд требало питати да позива и дужности може кандидовати за савршено, али је потребно за флатоут брзина и она се као аталл ја добити у 5 мин играјући игру и поново покреће.
Користим риватунер АТМ и Иве поставите фан спеед на 75% ..
Иве ебуыер послата порука са објашњењем мој проблем, али без обзира на оно што мислим да ћу им послати назад, али није сигурно да би добили поврат новца или размене
Old 6. Нов 2008, 05:20
Донаторска Група

Ако имате пристојне случају не треба се приказују са стране табли од. Случајева су дизајнирани за максимални проток ваздуха преко матичне плоче и компоненти и уклањања страни панел омогућава топли ваздух устајао око компоненти.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Гоод Еноугх Цард? - Саппхире ХД 4850 редраббит Грапхицс Цардс & Мониторс 4 15 мај 2009 13:56
Потценити Графичка картица? - Гигабајт ХД 4850 512МБ ЦодеФреакЦ Грапхицс Цардс & Мониторс 2 18 март 2009 23:06
Руннинг АТИ Радеон ХД 4850 ат Макс резолуција 1920Кс1080 и Црысис блцкроб042000 Грапхицс Цардс & Мониторс 7 10 фебруар 2009 17:40
ХД 4850 лаг ЦодеФреакЦ Грапхицс Цардс & Мониторс 3 31 јануар 2009 16:04
Ати 4850 робина80 Грапхицс Цардс & Мониторс 15 29 октобар 2008 11:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц