az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

4850 fazla sorunlar

Reply

Konu Araçları
Old 4 Aralık 2008, 18:03
Üye Grubu

Default 4850 fazla sorunlar

selam çocuklar,

gibi tüm ive yeni bir grafik kartı satın ben overheats ve benim bilgisayar Sohbet 1280 RES ve otomatik fan ayarlamak ive oyunlar çalıştıran yeniden başlatmanız ve hala aşırı devam hakkında 10-15 dk bir oyun biliyorum . Bu normal bir Ne yapıyorum yanlış??
Old 5 Aralık 2008, 00:16
Bağış Grubu

Sabit% 50 veya daha yüksek bir fan ayarlayın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 5 Aralık 2008, 01:23
Üye Grubu

yine de fazla, ben çünkü ive hiçbir durumda fanlar veya exghaust taraftar var?

you büstü coz bir oyun 10 dk çökmesini ve PC yeniden başlatmak zorunda tutar sizce
Old 5 Aralık 2008, 03:09
Bağış Grubu

Bu CPU ve grafik kartı yanında bilgisayarınızın ne üzerinde taraftar var mı? Durumunuzla dev bir ahşap kutu falan mı?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 5 Aralık 2008, 12:18
Üye Grubu

durumda 4 durumda fanlar ve i ve oyun yaklaşık 10 dakika bile bu kendisini yeniden? yan paneli açık ive koy!?
Old 5 Aralık 2008, 15:07
Bağış Grubu

Ne ulaştı ve ısı nedir? Sadece ATI HD4670 aldım ve bu oyunda yaklaşık 100c ulaşarak, bir PCI egzoz hayranıyım satın deneyebilirsiniz, bu durumda içindeki tüm zararlı sıcak hava dışarı alır. I £ 3.99 için aldım ve ne kadar sıcak hava dışarı hazırlanması olduğunu was amazing.

Sen, ben bir Nvidia kart yerine bu alış kötü kartı sadece, mayınlar kötü olabilir.

İyi bir PSU yeterli neden var mı çok kart onun da ne zirvesine daha çok sıcak çalıştırmayı olabilir söylendi. sizin PSU başarısız veya bu belki bazı afftect olabilir düşük amperage eğer. ne bilgisayarınızda özel nedir?

Eğer hiç bir şey yardımcı olur eğer siz O tam bir yeniden yapmak için yeni donanım / s, dont almak da iyi, ama eğer havnt bilgisayarınıza yedek çok şeyler var ve aynı geri herşeyi yeniden yükleyebilirsiniz bu bir saat altında, daha sonra bir çekim değeri de olabilir oldu yoludur.

varsa eğer tüm PC durumda iç gideceğim ne de bir anti statik bilek askısı için daha iyi bilmiyorduysanız kart reseating çalışın Bunu yapmak dont. Siz davanın yan var eğer yapabilmemiz için tekrar size anakart için güncelleştirilmiş sürücüleri ve yongaseti sürücüleri varsa, emin bir oyun denemenizi açıldı. emin CPU Fan çalışıyor olun.

hiçbir şey çalışıyor ve yine de başarısız, daha sonra kartın olabilir veya belki sizin güç kaynağı hatalı olduğunu. RivaTuner denemenizi ve% 100 ve belki de sadece kart birkaç% sizin GPU ve bellek saat alt çalıştırmak için fan hızını için bir profil ayarlamak.

kart daha önce ne yaptı? Aynı güç kaynağının tamam çalışıyordu?

Benim Sistemi: Fred

İşlemci (ler):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Anakart:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM hafıza:
280Mhz @ 4GB Corsair XMS2 DDR2
Grafik Kartı (ler):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Ses Kartı:
Yakında:)
Sabit Disk (ler):
WD 250 GB 16MB
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Soğutma:
Xigmatek Dark Knight
Ağ Bağlantısı / İnternet:
ADSL 3.6Mbps
Monitör (ler):
Targa 19 'TFT Geniş ekran 16:9
İşletim Sistemi (ler):
XP64Bit
Old 5 Aralık 2008, 16:31
Üye Grubu

Bu bir 7600 önce çalışıyordu ive bir tagan 530w PSU var, benim anakart sli ve proc'ta X2 4200 AMD bir gigabayt GAK8n Pros + i ve benim ısı değil yük altında 43c ortalama bu güzel koştu
Old 5 Aralık 2008, 20:09
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by robina80 View Post
Bu bir 7600 önce çalışıyordu ive bir tagan 530w PSU var, benim anakart sli ve proc'ta X2 4200 AMD bir gigabayt GAK8n Pros + i ve benim ısı değil yük altında 43c ortalama bu güzel koştu
Merhaba, robin, çok aynı Benim için HD4670, ancak bu olay oldu i didnt bir kapanma sorunu almak gibi ses ancak temps birkaç oyunda 100c yaklaşıyor olduğunu, diğer bazı oyunlar gibi yüksek temps sağlamamıştır.

Oyunlar ne çalışan bir kapatma olur? belki birkaç dfferent oyunları denemek ve görmek eğer kartı aşağı onlara sistem kapatılırsa.

RivaTuner deneyin ve GPU hayranı için bir profil ayarlamak. bunun 85%> 100% 100% veya eğer yüksek ve daha sonra aşağı GPU saatler bırak isnt sadece fan çıkışı maksimum ATI Overdrive kontrol paneli kullanmak aşağı çok 50Mhz çekirdek ve bellek saat için açılan söylüyorlar olarak belirlenir.

Aşağı 750Mhz çekirdek kimden 600MHz için mayın düştü ve 50% oranla fan hızını koştum, biliyorum, biz kendi dizayn kullanlabilir olarak kartı kullanmak için cant bu iyi değil, ama sadece yüksek ısı ve sorunun tedavi olabilir okumalar ve sizin için kapar. ve bir performans kaybı kadar gerçekten bu iş. Sizin hayranıyım kadar bir oyunda önce kapatın kartı serin kadar spini mu? Belki de sadece kötü bir kart ve güç olarak artış PSU doesnt ne yapacağını biliyorsun, demek nasıl çalıştığını ve cevap için bu şeyler hakkında bilen biri gerekir emin değilim, bir

Eğer memnun değilseniz, sadece kart iade ve tekrar aynı kart bir yerini almak. Eğer daha sonra bu sorunlar hala var, o zaman belki daha iyi ve soğutma daha çok sizin PSU, Anakart ve Ram bakabilirsiniz başlatmak bakarak başlamamız gerekiyor.

GPUs ama 80c üzerinde çok endişe verici olurdu gerçekten bir şey, ve şimdi onu kullanmanın çok yüksek temps UPTO alabilirsiniz bu ısı işlemci ile hdd kadar bir çok sıcak durumda bu sıcak hava sadece bileşenleri geçiş ile ekler
Old 6 Aralık 2008, 04:35
Üye Grubu

sizin için mükemmel çalıştırabilirsiniz görev i söz sormalısınız ama hız ve flatout atall I gibi doesnt için gereken garip 5 dk oyun oynarken girmek ve yeniden başlatılır.
i rivatuner ve ATM ive 75% .. için fan hızını ayarlamak
ive ama mesaj benim sorunu açıklayan ebuyer gönderildi i geri göndermek için ancak iade veya değişim için emin im değil gidiyorum ne düşünüyor olursa olsun
Old 6 Aralık 2008, 05:20
Bağış Grubu

Eğer yan panel kapalı çalışır olması iyi bir durum var. Bu durumda, anakart ve parçaları çıkışı ve yan panel çıkarmadan arasında maksimum hava akımı için tasarlanmış bileşenleri çevresinde sıcak hava durgunluk sağlar.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından