![]() |
|
| |||
| |||
| selam çocuklar, gibi tüm ive yeni bir grafik kartı satın ben overheats ve benim bilgisayar Sohbet 1280 RES ve otomatik fan ayarlamak ive oyunlar çalıştıran yeniden başlatmanız ve hala aşırı devam hakkında 10-15 dk bir oyun biliyorum . Bu normal bir Ne yapıyorum yanlış?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sabit% 50 veya daha yüksek bir fan ayarlayın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yine de fazla, ben çünkü ive hiçbir durumda fanlar veya exghaust taraftar var? you büstü coz bir oyun 10 dk çökmesini ve PC yeniden başlatmak zorunda tutar sizce |
|
| |||
| |||
| Bu CPU ve grafik kartı yanında bilgisayarınızın ne üzerinde taraftar var mı? Durumunuzla dev bir ahşap kutu falan mı?
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| durumda 4 durumda fanlar ve i ve oyun yaklaşık 10 dakika bile bu kendisini yeniden? yan paneli açık ive koy!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne ulaştı ve ısı nedir? Sadece ATI HD4670 aldım ve bu oyunda yaklaşık 100c ulaşarak, bir PCI egzoz hayranıyım satın deneyebilirsiniz, bu durumda içindeki tüm zararlı sıcak hava dışarı alır. I £ 3.99 için aldım ve ne kadar sıcak hava dışarı hazırlanması olduğunu was amazing.
Sen, ben bir Nvidia kart yerine bu alış kötü kartı sadece, mayınlar kötü olabilir. İyi bir PSU yeterli neden var mı çok kart onun da ne zirvesine daha çok sıcak çalıştırmayı olabilir söylendi. sizin PSU başarısız veya bu belki bazı afftect olabilir düşük amperage eğer. ne bilgisayarınızda özel nedir? Eğer hiç bir şey yardımcı olur eğer siz O tam bir yeniden yapmak için yeni donanım / s, dont almak da iyi, ama eğer havnt bilgisayarınıza yedek çok şeyler var ve aynı geri herşeyi yeniden yükleyebilirsiniz bu bir saat altında, daha sonra bir çekim değeri de olabilir oldu yoludur. varsa eğer tüm PC durumda iç gideceğim ne de bir anti statik bilek askısı için daha iyi bilmiyorduysanız kart reseating çalışın Bunu yapmak dont. Siz davanın yan var eğer yapabilmemiz için tekrar size anakart için güncelleştirilmiş sürücüleri ve yongaseti sürücüleri varsa, emin bir oyun denemenizi açıldı. emin CPU Fan çalışıyor olun. hiçbir şey çalışıyor ve yine de başarısız, daha sonra kartın olabilir veya belki sizin güç kaynağı hatalı olduğunu. RivaTuner denemenizi ve% 100 ve belki de sadece kart birkaç% sizin GPU ve bellek saat alt çalıştırmak için fan hızını için bir profil ayarlamak. kart daha önce ne yaptı? Aynı güç kaynağının tamam çalışıyordu? Benim Sistemi: Fred
|
|
| |||
| |||
| Bu bir 7600 önce çalışıyordu ive bir tagan 530w PSU var, benim anakart sli ve proc'ta X2 4200 AMD bir gigabayt GAK8n Pros + i ve benim ısı değil yük altında 43c ortalama bu güzel koştu |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Oyunlar ne çalışan bir kapatma olur? belki birkaç dfferent oyunları denemek ve görmek eğer kartı aşağı onlara sistem kapatılırsa. RivaTuner deneyin ve GPU hayranı için bir profil ayarlamak. bunun 85%> 100% 100% veya eğer yüksek ve daha sonra aşağı GPU saatler bırak isnt sadece fan çıkışı maksimum ATI Overdrive kontrol paneli kullanmak aşağı çok 50Mhz çekirdek ve bellek saat için açılan söylüyorlar olarak belirlenir. Aşağı 750Mhz çekirdek kimden 600MHz için mayın düştü ve 50% oranla fan hızını koştum, biliyorum, biz kendi dizayn kullanlabilir olarak kartı kullanmak için cant bu iyi değil, ama sadece yüksek ısı ve sorunun tedavi olabilir okumalar ve sizin için kapar. ve bir performans kaybı kadar gerçekten bu iş. Sizin hayranıyım kadar bir oyunda önce kapatın kartı serin kadar spini mu? Belki de sadece kötü bir kart ve güç olarak artış PSU doesnt ne yapacağını biliyorsun, demek nasıl çalıştığını ve cevap için bu şeyler hakkında bilen biri gerekir emin değilim, bir Eğer memnun değilseniz, sadece kart iade ve tekrar aynı kart bir yerini almak. Eğer daha sonra bu sorunlar hala var, o zaman belki daha iyi ve soğutma daha çok sizin PSU, Anakart ve Ram bakabilirsiniz başlatmak bakarak başlamamız gerekiyor. GPUs ama 80c üzerinde çok endişe verici olurdu gerçekten bir şey, ve şimdi onu kullanmanın çok yüksek temps UPTO alabilirsiniz bu ısı işlemci ile hdd kadar bir çok sıcak durumda bu sıcak hava sadece bileşenleri geçiş ile ekler |
|
| |||
| |||
| sizin için mükemmel çalıştırabilirsiniz görev i söz sormalısınız ama hız ve flatout atall I gibi doesnt için gereken garip 5 dk oyun oynarken girmek ve yeniden başlatılır. i rivatuner ve ATM ive 75% .. için fan hızını ayarlamak ive ama mesaj benim sorunu açıklayan ebuyer gönderildi i geri göndermek için ancak iade veya değişim için emin im değil gidiyorum ne düşünüyor olursa olsun |
|
| |||
| |||
| Eğer yan panel kapalı çalışır olması iyi bir durum var. Bu durumda, anakart ve parçaları çıkışı ve yan panel çıkarmadan arasında maksimum hava akımı için tasarlanmış bileşenleri çevresinde sıcak hava durgunluk sağlar.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |