![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Як ви всі знаєте Ive купив нову відеокарту, але коли я грати в ігри на 10-15 хв він перегрівається, і я повинен перезавантажити комп'ютер їм Запуск гри на 1280 та Res Ive встановити вентилятор з автоматичною і до цих пір тримає на перегрів . Хіба це нормально, що я роблю неправильно?!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановити вентилятор для фіксованої 50% або вище.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ще перегріву, я думаю, тому що свою Ive Got жодному разі не вентиляторами або exghaust вболівальників?? Як ви думаєте свого бюста Coz воно супроводжується постійними збоями 10 хвилин у грі, і я, щоб перезавантажити комп'ютер |
|
| |||
| |||
| У вас немає вентиляторів на комп'ютері би там не було, крім центрального процесора і графічної карти? Ваш випадок гігантський дерев'яний ящик або що-небудь?
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ive покласти в моєму випадку справа 4 вентиляторів і я відкрити бічну панель і близько 10 хвилин у грі, що навіть не буде перезапущено себе?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке Темп це досягнення? Я тільки що купила ATI HD4670 і досягла майже 100c в іграх, можна спробувати покупки PCI витяжний вентилятор, який буде приймати всі шкідливі тепле повітря всередині вашої справи. Я купив одну за £ 3.99, і було дивно, як багато теплого повітря була розробка Out.
Можливо, Ви просто погано карт, міни була поганою, тому я обміняти його на карті, а не Nvidia. Чи є у вас досить гарна причина БП мені сказали, що теж може зробити ваша картка працює набагато гаряче, ніж своїх Мент на пік. якщо ваш блок живлення не вдається або низької силі струму це могло б мати якийсь afftect Може бути. Що таке комп'ютер Spec? Крім того, свої добрі якщо, коли ви отримуєте нові апаратні засоби, щоб зробити повну перевстановити O / S, не знаю, якщо це дійсно допомагає взагалі нічого, але якщо ви отримали багато havnt речовина на вашому комп'ютері для резервного копіювання, і ви можете перевстановити everyting тому тим же Так було протягом однієї години, то це може коштувати надто постріл. спробуйте притирання карти, Dont це зробити, якщо ви не знаєте, як теж краще мати антистатичний ремінець, якщо ваш збираємося йти всередині корпусу на всіх. пригонити, якщо можна, переконайтеся, що у вас є всі оновлення драйверів і драйверів для чіпсета материнської плати, спробуйте запустити гру, поки є сторони вашого справи, порушеної. Переконайтеся, що ваш процесор вентилятор працює. якщо нічого не працює і все ще слабкого, то може бути картка або, може бути несправний блок живлення. спробуйте RivaTuner і набір профілів для швидкості обертання вентилятора, щоб працювати на 100%, а може бути, просто знизити GPU & згадку годинники на вашій картці декількох%. какая карта у вас були раніше? був той же блок живлення працює нормально? Моя система: Фред
|
|
| |||
| |||
| Ive Got A Tagan 530W PSU, моєї платі Gigabyte Pros GAK8n Sli і є Proc AMD X2 4200 + Я біг до цього 7600 і він побіг, що штраф мій темп є СР 43C не під навантаженням |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Які ігри працюють, коли закриття відбувається? Може бути, спробувати кілька ігор dfferent і подивитися, якщо картка завершує роботу системи на них. Спробуйте RivaTuner і набір профілів для вашого GPU вентилятором. набір сказати, 85%> 100% 100% або якщо ви використовуєте управління ATI Overdrive панелі, Макс віялом, якщо воно хіба вільні, а потім опустити вниз GPU годинами говорити 50MHZ для ядра і пам'яті, годинник падіння вниз теж. Я впав вниз від міни 750Mhz основний до 600 МГц і побіг швидкість обертання вентилятора на 50%, я знаю, що це не добре, як ми не можемо отримати з використанням карт в якості призначена для використання при, але воно може просто вилікувати проблему високого темпу читання і зупинок для вас. і його не що більшість втрат продуктивності і дійсно роблять це. Чи існує у вашій спині до вентилятор для охолодження карт багато, коли в грі до закриття? Може, просто погано карти та збільшення потужності означає, що блок живлення не знає, що робити, я не знаю, як це працює і буде потрібен чоловік, який дійсно знає про цю річ у відповідь, що одним Якщо вас не влаштовує, просто повернути картку і отримати альтернативу у тієї ж кредитної карти. Отже, якщо ці проблеми все ще існують, то, можливо, необхідно почати дивитися на більш ефективне охолодження і навіть почати занадто Подивіться на свій БП, Motherboard & Рам. Графічні процесори можуть отримати ДО дуже високою Temps тепер вони можуть обробляти, але насправді нічого більш 80C б цікавим занепокоєння, і що тепло в поєднанні з процесором, HDD зводиться до однієї дуже гарячою випадку з теплим повітрям, що просто тинявся по компонентах |
|
| |||
| |||
| дивні ви повинні запитати, що Call Of Duty я можу бігати, але то зовсім з Need For Speed і FlatOut його doesn't як atall мені потрапити до 5 хвилин гри і перезавантажується. Я RivaTuner використовувати і банкомати Ive встановити швидкість обертання вентилятора на 75% .. Ive Ebuyer відправлено повідомлення, що пояснює, моя проблема, але не важливо, що я думаю, що я збираюся відправити назад, але їм не обов'язково отримаєте повернення або обмін |
|
| |||
| |||
| Якщо у вас є гідні випадку ви не повинні бути запущені з бічною панеллю Off. Випадків призначені для максимального повітряного потоку через материнських плат і компонентів, і видалення бічній панелі дозволяють теплою застою повітря навколо компонентів.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |