![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Открих тази карта, докато търсят най-новите ATI карти. http://www.cclonline.com/product-inf...3850x2/htdi/1g Аз се чудех дали то ще бъде по-добре да купя тази или единен 4870. Аз съм се борят да намерят показатели на картата, не бих могъл да намеря 2 4850 е в Crossfire, но Im не сигурен. всички Помощ appriciated |
|
| |||
| |||
| О, аз просто си реализирани масивна грешка Im съжалявам тясно темата моля. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, виждам В 4870X2 ще бъдат освободени около септември В 4870 е звяр на картата на цената, то може само да получи по-добра Той пейки в между gtx260/280 и е част от цената
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ЗА ПРОДАЖБА: Gpu 7-общо ... от x300 до 4870x2 | SocialWarfare | CJ Used Пазар | 15 | 11 Авг 2009 07:53 |
| 4870x2 VS GTX 295 | ilop12 | Графика на карти & Монитори | 5 | 16-то Jan 2009 15:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |