![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знайшов цю карту, дивлячись на нові карти ATI. http://www.cclonline.com/product-inf...3850x2/htdi/1g Мені було цікаво, якщо це буде краще купити що або один 4870. Я борюся, щоб знайти критерії карти я можу знайти тільки 2 4850 в CrossFire, але їм не впевнений. Всі довідки Appriciated |
|
| |||
| |||
| О, я зрозумів, моя помилка масових IM сумного кінця потоку будь ласка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol, я бачу 4870X2 буде випущена приблизно у вересні 4870 звір картки за ціною, вона може одержати тільки найкраще Він лавках між gtx260/280 і являє собою частину вартості
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ПРОДАЕТСЯ: ГПУ 7 в цілому ... від 300х до 4870X2 | SocialWarfare | CJ Б Marketplace | 15 | 11 серпня 2009 07:53 |
| 4870x2 В. С. GTX 295 | ilop12 | Графічні карти & Монітори | 5 | 16 січня 2009 15:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |