![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Трябваше ми 7600GT AGP за известно време сега, напоследък 6200 PCI ми братя PC спря работа (както споменава в "Дали моята 6200 вятъра?" Тема ") и е доказано, 100% работи по мое . Аз просто искам да попитам може ли някой как да 7600GT и 6200 работят заедно? или ще го предизвика конфликти? Знам, че те не са SLI съвместими, но аз чух за нещо наречено хибрид SLI направи интегрирани 8200/8300 помага ти Главна графична карта (например вашата PCI-E една) и се чудех как би, че някои работи с 7600GT AGP + 6200 PCI? То просто звучи готино като 2 графични карти и аз предполагам, аз може да играе игри на по-добра резолюция Всички отговори ще бъдат оценени |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За съжаление, това не е възможно. Хибрид SLI е напълно различно.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Терес, така няма начин да ги работят заедно? Предполагам, че ми southbridge върху други PC е объркано, защото "тя doesn't вземем нещо от PCI слотове |
|
| |||
| |||
| Не, можете да използвате този за шофиране повече монитори, ако искате, но не можете да SLI в различните интерфейси така.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали моята 6200 вятъра? | anthonyla65 | Графика на карти & Монитори | 4 | 15 Jan 2009 15:55 |
| 7600GT Въпроси, 200C GPU на Speed Фен | anthonyla65 | Графика на карти & Монитори | 3 | 28 Авг 2008 16:28 |
| GeForce 7600GT замразяване | leland16 | Графика на карти & Монитори | 7 | 19 май 2008 г. 04:57 |
| ПР adresses конфликт? | simbeb | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 15 април 2008 06:28 |
| Светът в конфликта ... | necromancier | PC & конзолата Gaming | 5 | 20-ти септември 2007 12:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |