![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Měl jsem 7600GT AGP na chvíli teď, v poslední době na 6200 PCI na moji bratři PC přestal pracovat (jak je uvedeno v "Je mé 6200 Foukané?" Thread "), a je prokázáno, 100% práce na dole . Jen jsem se chtěla zeptat, jak můžete i někteří činí 7600GT a 6200 společně pracovat? nebo by to vyvolat konflikty? Já vím, že nejsou kompatibilní SLI, ale slyšel jsem o věc nazývá hybridní SLI vytvoření integrovaného 8200/8300 pomáhají svou hlavní grafických karet (jako je vaše PCI-E) a divil se, že někteří, jak pracovat s 7600GT AGP + 6200 PCI? Je prostě cool zvuků s 2 grafické karty a já předpokládám můžu hrát hry na lepší řešení Jakékoliv odpovědi by ocenili |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je nám líto, ale to není možné. Hybridní SLI je zcela odlišná.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Není to cesta, která ji společně pracovat? Předpokládám, že můj Southbridge na druhé PC je neuspořádaný cos' ji doesnt vyzvednout něco z PCI sloty |
|
| |||
| |||
| Ne, můžete použít tento disk na více monitorech, pokud chcete, ale nemůžete SLI různých rozhraní líbí.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je moje 6200 Foukané? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 15. leden 2009 15:55 |
| Otázky 7600GT, 200C na GPU Fan Speed | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 28. Srpen 2008 16:28 |
| Geforce 7600GT mrazu | leland16 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 19. května 2008 04:57 |
| IP adresy konfliktu? | simbeb | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 15. dubna 2008 06:28 |
| Svět v konfliktu ... | necromancier | PC a herní konzole | 5 | 20. Září 2007 12:52 |
| Thread Nástroje | |
| |