![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Είχα 7600GT AGP για λίγο τώρα, πρόσφατα, το 6200 PCI για το PC μου αδέρφια έχει σταματήσει να εργάζεται (όπως αναφέρεται στην ενότητα "Είναι μου εμφυσημένα 6200;" Νήμα ") και έχει αποδειχθεί 100% εργάζονται σε ορυχείο . Απλά θέλω να ρωτήσω πώς μπορεί να κάνει κάποια την 7600GT και το 6200 συνεργαστούν; ή θα προκαλέσει συγκρούσεις; Ξέρω ότι δεν είναι συμβατό SLI, αλλά άκουσα κάτι που ονομάζεται υβριδικό SLI μια ολοκληρωμένη 8200/8300 ορίζονται βοηθώντας σας Κύρια Κάρτα γραφικών (όπως το PCI-E) και ότι κάποιοι θα αναρωτιούνται πώς εργασίας με 7600GT AGP + 6200 PCI; Απλά cool ήχους έχοντας 2 κάρτα γραφικών και υποθέτω ότι μπορεί να παίξει παιχνίδια σε ένα καλύτερο ψήφισμα Οι απαντήσεις θα εκτιμηθεί |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό. Hybrid SLI είναι εντελώς διαφορετική.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ναι Theres κανένα τρόπο δεν κάνει δουλειά μαζί τους; Υποθέτω southbridge μου από την άλλη το PC είναι θάλασσα cos' it doesn't pick up τίποτα από τα PCI slots |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό να οδηγεί πιο παρακολουθεί αν θέλετε, αλλά δεν μπορείτε να SLI σε διάφορες διεπαφές έτσι.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |