![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok. Imao sam moju 7600GT AGP za neko vrijeme sada, nedavno je 6200 PCI na moje braće je zaustavljen rad računala (kao što je spomenuti u "Je li moje 6200 puhani?" Thread "), te je dokazano 100% radi na minski . JA pravedan ištanje to pitati mogu li nešto učiniti kako 7600GT i 6200 rade zajedno? ili bi ga izazvati sukobe? Znam da nisu kompatibilni SLi ali sam čuo stvar hibridna SLi izrade integriranih 8200/8300 pomaže vašem glavnom Graphics Card (kao što je PCI-E) i da se neki pitaju kako će raditi sa 7600GT AGP + 6200 PCI? To zvuči jednostavno kul ima 2 grafičke kartice, a ja misliti Ja mogu igrati igre na bolje rezolucije Bilo koji odgovore bi bilo poštovati |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nažalost, to nije moguće. Hybrid SLI je potpuno drugačija.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| theres tako što ih ni na koji način raditi zajedno? Mislim da moja southbridge sa druge PC-je messed up cos' ga se podići ništa od PCI utora |
|
| |||
| |||
| Ne, možete koristiti ovu voziti više monitora, ako želite, ali ne možete SLI preko različitih sučelja tako.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |