![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Aš mano 7600GT AGP, o dabar, neseniai 6.200 PCI mano broliai PC nustojo veikti (kaip paminėti "Ar mano 6.200 blown?" Temos "), ir yra įrodyta 100% darbo dėl minų . Aš tik noriu paklausti kaip galiu kai padaryti 7600GT ir 6.200 dirbti kartu? arba būtų jį sukelti konfliktus? Žinau, kad jie nėra SLI suderinamos, bet aš girdėjau ir ką vadinamas Hybrid SLI priimant integruotos 8200/8300 padėti atlikti jūsų Pagrindinis Graphics Card (tokios kaip jūsų PCI-E vienam) ir įdomu būtų, kad kai kurie, kaip dirbti su 7600GT AGP + 6200 PCI? Tai tiesiog skamba atvėsti atsižvelgdamas 2 video korta ir manau, kad gali žaisti ne geriau rezoliucija Bet atsakymai bus vertinami |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deja, tai nėra įmanoma. "Hybrid SLI yra visiškai skirtingos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| taip Theres jokiu būdu padaryti jas dirbti kartu? Manau, kad mano Southbridge apie kitas PC messed up cos 'it doesnt pasiimti ką nors iš PCI |
|
| |||
| |||
| Ne, galite naudoti šią vairuoti daugiau monitorių, jei norite, bet jūs negalite SLI įvairių sąsajų like that.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |