![]() |
|
| |||
| |||
| Čau. Man bija 7600GT AGP, lai, kamēr tagad nesen 6.200 PCI par manu brāli PC ir pārtraukuši darbu (kā minēts: "Vai mana 6.200 caurpūstas?" diegs "), un tas pierādīts 100% strādā raktuves . Es tikai gribu lūgt es varu dažas, kā padarīt 7600GT un 6.200 strādāt kopā? vai arī tas rada konfliktus? Es zinu, tas nav SLI saderīgs, bet es dzirdēju par kaut ko sauc hibrīdu SLI pieņemšanas integrētu 8200/8300 palīdzot citiem jūsu Galvenā Graphics Card (piemēram, jūsu PCI-E vienu), un domāju tas, ka daži to, kā strādāt ar 7600GT AGP + 6.200 PCI? Tas tikai izklausās cool ņemot 2 grafikas karti, un es domāju es varētu spēlēt spēles ar labāku izšķirtspēju Nekādas atbildes būtu jāvērtē |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atvainojiet, tas nav iespējams. Hybrid SLI ir pilnīgi atšķirīgs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tā theres nekādā veidā padarot tos strādāt kopā? Es domāju, ka mans Southbridge uz citu PC ir messed up cos 'it doesn't pick up neko no PCI slots |
|
| |||
| |||
| Nē, jūs varat izmantot šo vadīt vairāk monitoriem, ja jūs vēlaties, bet jūs nevarat SLI dažādās interfeisi tāpat.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |