![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć. Miałam moje 7600GT AGP do czasu, ostatnio w 6200 PCI moich braci komputera przestała działać (jak wspomina w "Czy moje 6200 napowietrzane?" Gwint ") i jest udowodnione w 100% pracujących w kopalni . Chcę tylko zapytać, jak można dokonać pewnych 7600GT i 6200 pracować razem? lub mogłoby to spowodować konflikty? Wiem, nie są kompatybilne z SLI, ale słyszałem o coś zwane hybrydowe SLI dokonywania zintegrowane 8200/8300 pomoc swojego Główne Karta graficzna (takich jak PCI-E) oraz zastanawiać to, że niektórzy, jak pracować z 7600GT AGP + 6200 PCI? To po prostu brzmi cool 2 posiadające karty graficznej i przypuszczenia, mogę grać w gry lepszej rozdzielczości Wszelkie odpowiedzi będą docenione |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niestety, nie jest to możliwe. Hybrid SLI jest zupełnie inna.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| theres tak nie czyniąc je ze sobą pracować? I moje przypuszczenia południowy na innych PC jest messed up cos' it doesnt podnieść coś z PCI slots |
|
| |||
| |||
| Nie można użyć tego dysku więcej monitorów, jeśli chcesz, ale nie można SLI różnych interfejsów tak.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |