![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Am avut 7600GT AGP pentru o perioada de timp acum, recent, în 6200 PCI pe fraţii mei PC-a oprit de lucru (mentionam ca in "6200 blown meu?" Thread ") şi este dovedit de lucru de 100% pe a mea . Eu vreau doar să întreb cum pot face unele 7600GT şi 6200 lucrează împreună? sau ar provoca conflicte? Stiu ca nu sunt compatibile SLI, dar am auzit de un lucru numit hibrid SLI integrată a face o 8200/8300 ajutor vă placă grafică principal (cum ar fi PCI-E o) şi întrebam cum ar fi că unele de lucru cu un 7600GT AGP + 6200 PCI? Este doar sunete misto cu 2 placă grafică şi cred că pot juca jocuri la o rezolutie mai buna Orice răspunsurile ar fi apreciat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne pare rău, dar acest lucru nu este posibil. Hybrid SLI sunt complet diferite.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| theres deci nici o modalitate de a le face lucreze împreună? Presupun ca-mi Southbridge pe alte PC-ul este în bară pentru ca "el doesnt ridica nimic de la PCI slots |
|
| |||
| |||
| Nu, puteţi utiliza această a conduce mai multe monitoare, dacă doriţi, dar nu puteţi SLI din diverse interfeţe de genul asta.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |