![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Mal som 7600GT AGP na chvíľu teraz, v poslednej dobe na 6200 PCI na moji bratia PC prestal pracovať (ako je uvedené v "Je mojej 6200 fúkané?" Thread "), a je dokázané, 100% práca na dole . Len som sa chcela opýtať, ako môžete aj niektorí robí 7600GT a 6200 spoločne pracovať? alebo by to vyvolať konflikty? Ja viem, že nie sú kompatibilné SLI, ale počul som o vec nazýva hybridné SLI vytvorenie integrovaného 8200/8300 pomáhajú svoju hlavnú grafických kariet (ako je vaša PCI-E) a divil sa, že niektorí, ako pracovať s 7600GT AGP + 6200 PCI? Je jednoducho cool zvukov s 2 grafické karty a já předpokládám môžem hrať hry na lepšie riešenie Akékoľvek odpovede by ocenili |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je nám ľúto, ale to nie je možné. Hybridné SLI je úplne odlišná.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nie je to cesta, ktorá ju spoločne pracovať? Predpokladám, že môj Southbridge na druhej PC je neusporiadaný cos' ju doesnt vyzdvihnúť niečo z PCI sloty |
|
| |||
| |||
| Nie, môžete použiť tento disk na viacerých monitoroch, ak chcete, ale nemôžete SLI rôznych rozhranie páči.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Je moje 6200 fúkané? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 15. január 2009 15:55 |
| Otázky 7600GT, 200C na GPU Fan Speed | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 28. August 2008 16:28 |
| Geforce 7600GT mrazu | leland16 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 19. mája 2008 04:57 |
| IP adresy konfliktu? | simbeb | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 15. apríla 2008 06:28 |
| Svet v konflikte ... | necromancier | PC a herné konzoly | 5 | 20. September 2007 12:52 |
| Thread Tools | |
| |