![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. У мене була 7600GT AGP в той час як зараз, останнім часом 6200 PCI на моєму ПК брати перестала працювати (як згадується в "є моїм 6200 вітром?" Потік "), і це доведено 100% робочий на мою . Я просто хочу запитати я можу робити будь Деякі 7600GT і 6200 працюють разом? або не буде призводити до конфліктів? Я знаю, що вони не сумісні SLi, але я чув, що називається Hybrid SLI вживання комплексних 8200/8300 допомагати поза вашою основною відеокарти (наприклад, ваше PCI-E один) і буде цікаво, що деякі, як робота з 7600GT AGP + 6200 PCI? Це звучить просто Cool 2 з графічною картою і я вважаю, я можу грати в ігри на вищий дозвіл Будь-які відповіді будуть оцінили |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На жаль, це не представляється можливим. Hybrid SLI йде абсолютно інакше.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Theres не таким способом змушувати їх працювати разом? Я вважаю, мій південний міст на інший комп'ютер Messed Up COS 'It doesn't підібрати що-небудь від слоти PCI |
|
| |||
| |||
| Ні, ви можете використовувати це, щоб залучити більше монітори, якщо ви хочете, але ви не можете SLI через різні інтерфейси, як це.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Є моїм 6200 вітром? | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 4 | 15 січня 2009 15:55 |
| 7600GT питань 200C ГПУ за швидкістю обертання вентилятора | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 3 | 28 серпня 2008 16:28 |
| Geforce 7600GT замерзання | leland16 | Графічні карти & Монітори | 7 | 19 травня 2008 04:57 |
| IP адресами конфлікту? | simbeb | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 15 квітня 2008 06:28 |
| Світ у конфлікті ... | necromancier | PC & консоль Gaming | 5 | 20 вересня 2007 12:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |