![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз просто си купи нова 7600GT 256MB DDR3 AGP Вчера разбрах скорост фен показва 199C да 220C на GPU точка и каза BUS е PCI? Аз наистина притеснен ми grapcis е прегряване, но на NVidia Контролен панел му казва, че 43C и Core от скоростта фен беше 43 ли? Някои други въпроси, ще ми 7600GT последните ми 2 години не са включени нови игри I DONT план да играете новите игри, само такива неща (COD4/NFS PS / Гилдията войни и така нататък ...)? И трябва да имам достатъчно власт, тя иска нейните едно 450W върха 25А нещо, но една без един и е доста евтино. също 7600GT собственик и могат да ми кажете колко добре те да overclock и софтуер, който да използвате. Бих ви за отговора. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedfan е старо, любителски написани малко софтуер и да не чете някои модерно оборудване правилно. Аз не съм dissing speedfan, мисля, че това е много малко софтуер за по-стари системи. :)
Опитайте Everest Home Edition (Google, ще го намери, препоръчвам ви го от www.majorgeeks.com) И да видим, че ако работи по-добре, ако не е, опитайте да търсите за софтуер, който е специално предназначен за вашия тип графична карта. Моята система: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Той не 200C: P NVidia има право температура, вие сте добре в рамките на една OK температура за тази карта. Превключване на PSU като най-скоро. Без PSU = умрял хардуер, ако го удари един кондензатор и др Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Определено се споразумеят за PSU. Тя е с несравнено най-често пренебрегван елемент при обновяване и може да има огромно въздействие върху вашия компютър колко дълго ще живее. Ако имате д-машина, а след това PSU подмяна е задължителна. :) |