по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

7600GT Въпроси, 200C GPU на Speed Фен

Reply

Нишка Инструменти
Old 28 август 2008, 03:48
Член Група

Здравейте, аз просто си купи нова 7600GT 256MB DDR3 AGP Вчера разбрах скорост фен показва 199C да 220C на GPU точка и каза BUS е PCI? Аз наистина притеснен ми grapcis е прегряване, но на NVidia Контролен панел му казва, че 43C и Core от скоростта фен беше 43 ли? Някои други въпроси, ще ми 7600GT последните ми 2 години не са включени нови игри I DONT план да играете новите игри, само такива неща (COD4/NFS PS / Гилдията войни и така нататък ...)? И трябва да имам достатъчно власт, тя иска нейните едно 450W върха 25А нещо, но една без един и е доста евтино. също 7600GT собственик и могат да ми кажете колко добре те да overclock и софтуер, който да използвате. Бих ви за отговора.
Old 28 август 2008, 07:11
Rik
Забранени група

Speedfan е старо, любителски написани малко софтуер и да не чете някои модерно оборудване правилно. Аз не съм dissing speedfan, мисля, че това е много малко софтуер за по-стари системи. :)

Опитайте Everest Home Edition (Google, ще го намери, препоръчвам ви го от www.majorgeeks.com) И да видим, че ако работи по-добре, ако не е, опитайте да търсите за софтуер, който е специално предназначен за вашия тип графична карта.

Моята система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 64bit 3000 + нюкасълската S754
Дънната платка:
Asus K8V-X
RAM памет:
512meg Infineon pc3200
Графична карта (и):
Сапфир Radeom 9600 Pro 128MB Атлантида
Звукова карта:
AC97
Hard Drive (и):
40gig, 80gig, и 200gig
Оптично устройство (а):
1 * CD горелка, 1 * DVD ROM
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Сега интернет
Монитор (и):
Dell 19 "
Операционна система (и):
XP Pro
Old 28 август 2008, 16:17
Номер на групата

Той не 200C: P

NVidia има право температура, вие сте добре в рамките на една OK температура за тази карта.

Превключване на PSU като най-скоро. Без PSU = умрял хардуер, ако го удари един кондензатор и др

Цитат:
Ще ми 7600GT последните ми 2 години не са на нови игри
Бр Вие трябва да купите текущата средата highend хардуер за карта, за последните две години. Мисля, че 4850 ще последните две години - вашата карта е само продължи толкова дълго, колкото то е, защото игрите са оптимизирани така в днешно време за по-възрастните хардуер.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 28 август 2008, 16:28
Rik
Забранени група

Определено се споразумеят за PSU. Тя е с несравнено най-често пренебрегван елемент при обновяване и може да има огромно въздействие върху вашия компютър колко дълго ще живее.

Ако имате д-машина, а след това PSU подмяна е задължителна. :)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc