![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, právě jsem koupil nové 7600GT 256megabajt DDR3 AGP Včera jsem si uvědomil otáčky ventilátoru ukazuje 199C na 220C o GPU sekce a její řekl BUS byla PCI? Jsem opravdu strach, je můj grapcis přehřátí, ale na Nvidia Ovládací panely své říká, že je 43C a Core na rychlosti ventilátoru 43 byl taky? Některé další otázky se budou mé 7600GT můj poslední 2 roky ne na nové hry I dont plánu hrát nové hry, jen tak podobně (COD4/NFS PS / Guild Wars a tak dále ...)? A mám dostatek energie, je jeho tvrzení, 450W summit 25A jedna věc, ale jeden neznačkové jeden a bylo docela levné. i 7600GT vlastník může u řekni mi, jak dobře mohou přetaktování a software, který chcete použít. Já bych ocenil vaše odpovědi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedfan je stará, amatérský písemného bit software a nebude číst některé moderní zařízení správně. Nejsem dissing speedfan, myslím, že je to skvělý kousek softwaru pro starší systémy. :)
Zkus Everest Home Edition (google najde ji doporučit i vám, že od www.majorgeeks.com) A zjistěte, zda funguje lépe, pokud ne, zkuste hledáte software, který je speciálně určen pro váš typ grafické karty. Můj systém: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| není 200C: P nVidia má právo temp, jste i v rámci programu OK teplota pro tuto kartu. Přepni PSU ven co nejdřív. Neznačkové PSU = mrtvý hardware, pokud se fouká kondenzátoru, atd. Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já rozhodně dohodnout o PSU. Je to daleko a daleko nejčastěji přehlíženy složkou při modernizaci a může mít obrovský vliv na to, jak dlouho vaše PC žít. Máte-li e-stroj, pak PSU výměna je nutná. :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vysokorychlostní internet LAN rychlost Otázka Díky! | P5200 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 24.listopadu 2009 22:46 |
| 7600GT + 6200 = Lepší nebo konfliktů? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 16. leden 2009 16:15 |
| Geforce 7600GT mrazu | leland16 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 19. května 2008 04:57 |
| Vista vs XP Speed Speed | ketanco | Operační systémy Windows | 3 | 27. ledna 2008 23:06 |
| BB rychlost VS Router rychlost? | davsas | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 18. leden 2008 12:12 |
| Thread Nástroje | |
| |