![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου, είμαι μόλις αγόρασα ένα νέο 7600GT 256MB DDR3 AGP Χθες, συνειδητοποίησα ταχύτητα ανεμιστήρα δείχνει 199C να 220C για την GPU και το τμήμα είπε το λεωφορείο ήταν PCI; Πραγματικά μου grapcis ανησυχεί είναι η υπερθέρμανση, αλλά από την Nvidia Control Panel λέει 43γ και το Core με την ταχύτητα του ανεμιστήρα ήταν 43 και εγώ; Ορισμένα άλλα ζητήματα είναι, θα μου 7600GT τελευταία 2 χρόνια δεν μου σχετικά με τα νέα παιχνίδια Ι dont σχέδιο να παίξει νέα παιχνίδια, απλά πράγματα όπως (COD4/NFS PS / Guild Wars και ούτω καθεξής ...); Και έχω αρκετή ενέργεια, το αίτημα της συνόδου κορυφής 25Α ένα 450W πράγμα όμως το ένα επώνυμων ένα και ήταν πολύ φθηνή. 7600GT επίσης και ιδιοκτήτης μπορεί να μου πει πόσο καλό μπορεί να overclock και λογισμικού για χρήση. Είχα Εκτιμώ τις απαντήσεις σας.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Speedfan είναι ένα παλιό, ερασιτέχνες γραπτή bit του λογισμικού και δεν θα διαβάσετε κάποιο σύγχρονο εξοπλισμό σωστά. Δεν είμαι dissing speedfan, νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο κομμάτι του λογισμικού για τα παλαιότερα συστήματα. :)
Δοκίμασε το Everest Home Edition (το Google θα το βρείτε, σας συνιστώ να το κάνετε από www.majorgeeks.com) Και να δούμε αν αυτό λειτουργεί καλύτερα, εάν δεν προσπαθήσουμε ψάχνει για λογισμικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον τύπο της κάρτας γραφικών. Το σύστημά μου: Glowbox
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
δεν 200C: P
nVidia έχει τη σωστή θερμοκρασία, είστε καλά σε ένα ΟΚ θερμοκρασία για τη συγκεκριμένη κάρτα. Ενεργοποιήστε το PSU το συντομότερο δυνατό. Επώνυμων PSU = νεκρό υλικό αν φυσάει ένας πυκνωτής κ.λπ. Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
I σίγουρα συμφωνούν σχετικά με το PSU. Είναι κατά πολύ μακριά και τα πιο συχνά παραβλέπονται όταν αναβάθμιση συνιστώσα και μπορεί να έχει τεράστιες συνέπειες για τον τρόπο με τον καιρό σου θα ζει για τεμ.
Αν έχετε ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα, στη συνέχεια, PSU αντικατάστασης πρέπει να είναι ένα. :) |